Cum arată locuința de vis a Oanei Radu? Artista a arătat imagini în exclusivitate cu modul în care este amenajată casa

Cum arată locuința de vis a Oanei Radu? Artista a arătat imagini în exclusivitate cu modul în care este amenajată casa
Cum arată locuința de vis a Oanei Radu? Artista a arătat imagini în exclusivitate cu modul în care este amenajată casa

Oana Radu a arătat imagini din locuința de vis pe care o amenajează.

Oana Radu a rătat imagini în exclusivitate din locuința ei, chiar dacă întreaga casă nu este încă gata. Artista a ținut să împartă cu publicul său felul în care ales să-și amenajeze noua locuință.

Cum arată locuința de vis a Oanei Radu?

Citește și: Oana Radu, mărturisiri dureroase despre lipsa tatălui! De ce nu poate artista să îl accepte pe bărbat în viața sa: „Mi-a lipsit prea mult. Mi-au lipsit prea multe. E foarte greu.”

Cum arată locuința de vis a Oanei Radu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Oana Radu, afectată de lipsa tatălui din viața ei. Ce spune artista despre relația actuală cu el. „El este ceva față de care nu am nicio noțiune.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În cadrul emisiunii În Culisele Celebrității, artista a mers în fiecare colțișor din casă și a arătat imagini inedite.

Aceasta a început cu baia, care acum este și o semibucătărie, deoarece bucătăria artistei nu este încă gata. Este decorată cu auriu și negru, pereții fiind din marmură albă, iar recipientele fiind în același ton cu restul băii. Oglinda este înaltă cât peretele, accesorizată pe margini cu aceleași nuanțe de auriu. Sufrageria artistei este albă, cu mici detalii aurii regăsite și în baie, o canapea de culoare crem care se potrivește perfect cu restul camerei, iar amplasamentul pe care va veni televizorul este în același joc de nuanțe.
Scările care duc la etaj se aprind în momentul în care trece pe lângă ele, însă nici ele nu sunt gata, deoarece mai am nevoie de mici retușuri. Spațiul în care urmează să fie amplasată bucătăria este unul destul de mare, iar candelabrul ales pentru acesta nu este departe de tematica întregii locuințe, fiind auriu.

Cum arată locuința de vis a Oanei Radu[Sursa foto: Captură YouTube]

Zona curții, unde se află și terasa, o încântă foarte mult pe artistă și crede că va fi cea mai frecventată în toată casa, deoarece acel spațiu va fi amenajat pentru orele de sport și exerciții pe care le

va face chiar la ea acasă. Dormitorul, unde artista deja își petrece serile, respectă aceeași tematică de nuanțe ca în restul casei, fiind totul îmbinat între auriu, alb și negru, cu draperii crem luminoase și un televizor potrivit pentru această încăpere. Baia de lângă dormitor este preferata Oanei Radu, de asemenea, aurie și ea, iar în jurul oglinzii plănuiește să pună mai multe lumini LED și etajere în care să își așeze produsele.
Cada este una rotundă, spațioasă, cu detalii aurii, iar oglinda pe care plănuiește să o pună aici va fi una la fel de mare ca al băii de jos.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Cum arată dressingul artistei? Locurile preferate din casa Oanei Radu

Cum arată locuința de vis a Oanei Radu[Sursa foto: Captură YouTube]

Din casa Oanei Radu nu lipsește nici încăperea care va fi transformată în locul special în care artista se va machia de fiecare dată când va ieși din casă sau înainte de evenimente, acolo unde vor fi regăsite toate produsele de care are nevoie. În casă va exista și o cameră de oaspeți care nu este în acest moment gata.

Baia de pe hol, a treia deja arătată camerelor de filmat, este mai micuță decât celelalte două, însă respectă aceeași notă aurie ca în întreaga locuință. O încăpere la fel de preferată de artistă este și cea care va deveni dressingul acesteia, unde toate ținutele și accesoriile vor fi aranjate ca la carte. Este încântată de faptul că atunci când toate luminile sunt stinse în dressing, dulapurile se aprind, iar aceasta poate viziona articolele vestimentare chiar și pe timpul nopții. Totul este așezat pe categorii, de la sacouri, la geci, genți, parfumuri și accesorii, dar și rochiile pe care aceasta le îmbracă la evenimente.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Oana Radu, afectată de lipsa tatălui din viața ei. Ce spune artista despre relația actuală cu el. „El este ceva față de care nu am nicio noțiune.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesaj transmis de Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, celor care o critică: „Oamenii judecă fără să știe adevărul”

Ce să vizitezi în Istanbul. Descoperă bijuteria Turciei!

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies