Oana Radu, afectată de lipsa tatălui din viața ei. Ce spune artista despre relația actuală cu el. „El este ceva față de care nu am nicio noțiune.”

Oana Radu, afectată de lipsa tatălui din viața ei. Ce spune artista despre relația actuală cu el. „El este ceva față de care nu am nicio noțiune.”
Oana Radu, afectată de lipsa tatălui din viața ei. Ce spune artista despre relația actuală cu el. „El este ceva față de care nu am nicio noțiune.”

Oana Radu a vorbit despre absența tatălui din viața ei.

Oana Radu, cunoscuta și îndrăgită artistă, a avut o copilărie plină de lipsuri, care a început odată cu absența tatălui ei, care a căutat-o destul de rar.

Oana Radu, confesiuni despre motivul pentru care nu îl poate accepta pe tatăl ei în viața sa

Citește și: Oana Radu, dezvăluiri dureroase despre lipsa unui tată în viața sa! Cât de greu i-a fost mamei artistei să o crească singură: „Împrumuturi în bancă, datorii, lipsa hainelor pentru ea.”

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Oana Radu, confesiuni dureroase despre cum fostul soț îi controla viața la fiecare pas! „Îmi făcea observație la orice în viața mea, de la cum respir, cum privesc, cum vorbesc.”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, Oana Radu a vorbit despre lipsa părintelui care a început să o caute prin clasa VIII-a, după ce de mai multe ori apărea și dispărea din

viața ei. Spune că nu are niciun fel de sentiment față de el și nu a putut să își asocieze părintele cu nimic, deoarece i-a lipsit prea multe ca să poată să îl ierte și să îl accepte în viața ei.  „El mai venea, mai pleca până pe la vreo 7 ani ai mei, prin clasa a 8-a sau a 9-a a încercat să mă caute până prin clasa a 12-a.
Și acum îmi scrie, îmi scrie și soția lui. Am un frate pe care l-am cunoscut, dar nu pot să-l accept în viața mea. Pentru mine, el este ceva față de care nu am nicio noțiune. Știi cum e să ai un crocodil? Poți să îți imaginezi că ai un crocodil, dar nu simți ce poți avea pentru un crocodil. Așa e cuvântul tată pentru mine. E ceva ce nu pot să asociez cu un sentiment.
E o noțiune pe care nu o am și nu pot să asociez dacă îl vreau în viața mea, am încercat să îl iert, dar nu e ca și cum poți face asta. Mi-a lipsit prea mult, mi-au lipsit prea multe. E foarte greu să vii acum să spui că mă iubești când toată copilăria mea a fost foarte grea, cu multe lipsuri.”,
a povestit Oana Radu.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Care este relația Oanei Radu cu mama ei

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Tot despre ce anume i-a lipsit, artista spune că probabil la acea vârstă ar fi cerut jucării, însă nu poate trece cu vederea faptul că s-a simțit abandonată. Nu prea a auzit din partea lui că este mândru de ea, iar în ceea ce-o privește pe mama ei, aceasta încearcă să o motiveze mereu comparând-o cu alte artiste. 

„Jucării probabil. (nr. I-ar fic cerut atunci). Clar n-a fost lângă mine. Ce aș fi putut să-i cer atunci. Nu prea am auzit chestia asta. (nr. Dacă este mândru de ea). Mama, da, mi-a mai zis. Bine, mama are un alt stil. „Ai văzut-o pe aia cum arată, cum cântă?” Are un alt stil de a te motiva invers. O întreb: „Mamă, chiar îți place mai mult de aia decât de mine?” „Nu, mamă, dar e așa, să te motivez.”
Ea, săraca, nu mai știe cum să procedeze cu mine.”,
a mai spus Oana Radu.



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Oana Radu a povestit despre momentele când mânca pe ascuns. Fostul soț era foarte strict în ceea ce privește alimentația ei! „Mințeam că sunt la studio sau unde mai eram și mâncam plăcintă.”

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies