Cum arata Lady Gaga fara Photoshop in cea mai noua campanie Versace! Vezi ce modificari au suferit imaginile


Lady Gaga a acceptat sa fie imaginea Versace pentru Primavara 2014, campania lansandu-se in urma cu cateva luni.

 

De-abia acum insa au aparut imagini neprelucrate din timpul sedintei foto, in care putem vedea retusurile care s-au adus imaginii artistei.
Toate culorile din fotografii au fost corectate, iar contrastul a fost modificat pentru a oferi stralucirea specifica Versace. Machiajul cantaretei si peruca au fost prelucrate in Photoshop, iar vanataile de la genunchi au fost eliminate.
In produsul final, Lady Gaga are bratele mai subtiri, iar rujul pal pe care l-a purtat in timpul sedintei foto s-a transformat intr-unul roz in materialele finale.
Sursa: jezebel.com

De-abia acum insa au aparut imagini neprelucrate din timpul sedintei foto, in care putem vedea retusurile care s-au adus imaginii artistei.Toate culorile din fotografii au fost corectate, iar contrastul a fost modificat pentru a oferi stralucirea specifica Versace. Machiajul cantaretei si peruca au fost prelucrate in Photoshop, iar vanataile de la genunchi au fost eliminate.In produsul final, Lady Gaga are bratele mai subtiri, iar rujul pal pe care l-a purtat in timpul sedintei foto s-a transformat intr-unul roz in materialele finale.

Iata cum arata imaginile prelucrate:

Sursa: jezebel.com

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Care este adevăratul nume al frumoasei Bernadett de la ”Puterea Dragostei”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri