Cum arăta Bianca Rus înainte de a-și micșora stomacul! Avea 120 kg, acum are doar 50 kg! Ce regim de viață are

Cum arăta Bianca Rus înainte de a-și micșora stomacul! Avea 120 kg, acum are doar 50 kg! Ce regim de viață are

Bianca Rus arată de senzație acum, când defilează la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, este slabă și extrem de sexy, purtând ținute mulate cu decolteuri adânci, însă artista s-a luptat mulți ani cu kilogramele în plus.

În urmă cu vreo 10 ani, Bianca Rus apărea la o emisiune de pe un post tv dedicat muzicii populare. Avea multe, multe kilograme în plus, peste 120 kg, spune acum când are cu 70 de kilograme mai puțin.

Bianca Rus, acum la 50 kg
Bianca Rus are acum 50 kg

Citeste si: Ginei Chirilă i s-a făcut rău, chiar în platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”! Jurații au oprit imediat filmările!

După ce ani la rând s-a chinuit cu diverse diete și apărea când mai slabă, când mai grasă, iar fluctuațiile de greutate ajungeau chiar și de 30 kg, Bianca Rus a decis să-și taie stomacul în 2018. Iar de atunci, schimbarea ei este una uluitoare, astăzi la 32 de ani, Bianca are 50 kg.

Bianca Rus, pe vremea cand avea 120 kg
Bianca Rus, pe vremea cand avea 120 kg

Bianca Rus în 2013
Bianca Rus în 2013

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

După ce ani la rând s-a chinuit cu diverse diete și apărea când mai slabă, când mai grasă, iar diferențele de greutate ajungeau chiar și la 30 kg, Bianca Rus și-a tăiat stomacul în 2018.

De atunci, Bianca spune că viața ei s-a schimbat, atât în planul sentimental, profesional, dar și al stilului de viață.

Citeste si: Momentul adevarului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Catalin Botezatu a intrat in posesia dovezii si lamureste situatia cu Bianca Rus!

Bianca Rus, în 2015, a participat la un show în care a apărut în costum de baie
Bianca Rus, în 2015, a participat la un show în care a apărut în costum de baie

Bianca Rus în 2018, după ce și-a tăiat stomacul
Bianca Rus în 2018, după ce și-a tăiat stomacul

Bianca Rus a slăbit 70 kg! Ce mănâncă acum vedeta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

”Cred într-un regim de viaţă sănătos şi sport. Am 3 mese pe zi, mănânc orice, dar foarte puţin”, a declarat recent Bianca Rus de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: S-a aflat cât a îndurat Raluca Bădulescu în trecut! Oamenii își băteau joc de ea din cauza greutății

Bianca Rus acum, în 2020, la 50 kg
Bianca Rus acum, în 2020, la 50 kg

„Acum am 53 de kilograme.

mănânc sănătos, mănânc puțin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveți. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac și sport. Iau în serios și sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio…. Nu mi-e poftă de nimic”, povestea Bianca Rus în cadrul unei emisiuni tv. 

 

 Citește și:

Raluca de la "Bravo, ai stil! Celebrities", ţinută foarte scumpă! Cu poza aceasta a făcut furori pe internet!

Deea Codrea- scandal MONSTRU cu Raluca Bădulescu. „Sincer, îmi dau lacrimile...”

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies