Cum arată actrița Ileana Stana Ionescu la 83 de ani


În septembrie anul trecut, Ileana Stana Ionescu a anunţat că se retrage din teatru! Acum a apărut din nou în public.


In articol:

Ileana Stana Ionescu nu a mai fost văzută în public după ce în septembrie 2018 şi-a anunţat retragerea de pe scenă şi a anulat toate spectacolele în care mai juca la Teatrul Naţional Bucureşti.

La jumătatea lunii septembrie 2018, actriţa Ileana Stana Ionescu, în vârstă de 83 de ani, a comunicat oficial Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti că, "din motive de sănătate, se retrage total din activitatea de pe scenă, începând cu această stagiune - adică din luna septembrie 2018", au precizat reprezentanţii TNB 

"Doamna Ileana Stana Ionescu juca în următoarele spectacole din repertoriul curent al TNB: "Idolul şi Ion Anapoda" (rolul "Stavaroaia"), "Terorism" (rolul "pasager" şi "a doua femeie"), "Micul infern" (unde, acelaşi rol - "soacra"-, era jucat alternativ şi de doamna Rodica Popescu Bitănescu, care va prelua integral rolul)", au mai spus reprezentanţii Teartrului.

Citeste si: Povestea doctorului care s-a operat singur de apendicită. Ce a urmat, este ireal: „Am simțit că-mi stă inima” - FOTO

Citeste si: Sărbătoarea Sfântului Duh. Tradiții și superstiții

Citeste si: HOROSCOP pentru săptămâna 17-23 iunie. Gemenii trebuie să fie diplomați, Berbecii trebuie să gândească mult până să acționeze

De atunci, Ileana Stana Ionescu nu a mai apărut în public. Intre timp a primit distincţia de ”cetăţean de onoare al Bucureştiului”.

Aceste luni de când a coborât pentru ultima data de pe scenă şi-au pus amprenta pe marea actriţă, care deşi zâmbitoare, a vorbit greu atunci când a dat un interviu la un post de televiziune și a spus cum se mai simte. Soțul ei su spus că ei nu mai ies din casă de când s-au mutat la curte. Își petrec marea majoritate a timpului în grădină sau în camera de zi. 

Prima apariţie a Ilenei Stana Popescu! E căsătorită de 67 de ani

Ileana Stana Ionescu este căsătorită de 67 de ani cu Andrei Ionescu, bărbatul care îi este soţ, dar şi cel mai apropiat prieten.

Ileana Stana Ionescu si sotul ei, Andrei Ionescu

“Vreau să-mi petrec timpul rămas cu el. E persoana care mi-a strecurat în suflet, în minte, nădejde, bucurie de viaţă. Dacă stau mai multe ore fără el, îl caut, mă simt îngrozitor că nu ştiu unde e. El înseamnă pentru mine TOT. Sper să mă duc înaintea lui, să nu fiu de faţă la dispariţia lui. Nu aş putea rezista”, a spus Ileana Stana Ionescu în urmă cu câteva luni despre soţul său, Andrei Ionescu.
 


Abonează-te pe

Citește și:

Povestea doctorului care s-a operat singur de apendicită. Ce a urmat, este ireal: „Am simțit că-mi stă inima” - FOTO

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Sărbătoarea Sfântului Duh. Tradiții și superstiții

HOROSCOP pentru săptămâna 17-23 iunie. Gemenii trebuie să fie diplomați, Berbecii trebuie să gândească mult până să acționeze

„Prizoniera destinului”, o poveste dramatică, inspirată din fapte reale, are premiera miercuri, 9 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj important pentru Livian: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri