Cum ar trebui să te vopsesti in functie de personalitate?


In momentul in care te hotarasti sa te vopsesti, te gandesti ce culori de par sunt in tendinte in sezonul respectiv sau cum poti alege culoarea de par perfecta pentru tenul si ochii tai.

Insa poti alege o culoare perfecta si potrivit personalitatii tale.

Femeile cu un caracter puternic

Femeile alfa îşi depăşesc competiţia întotdeauna, fie că este vorba despre viaţa personală sau cariera lor. Cu toate că o femeie cu un caracter puternic poate fi egoistă uneori, aceasta ştie ce vrea şi cum poate obţine acel lucru. Iar culoarea părului reprezentativă pentru acest tip de femeie este castaniu cu tendinţe roşiatice.

Femeile supravietuitoare

Cu toate că acestea pot lega prietenii cu femeile alfa, nu sunt genul spontan. Femeia supravieţuitoare poate fi uşor meschină, însă nu va risca deloc când vine vorba de carieră şi iubire. Femeile din această categorie pot alege o culoare de păr clasică, precum ciocolatiu închis.

Femeile pragmatice

Femeile pragmatice sunt extrem de analitice. Acestea sunt reginele neîncoronate ale logicii şi vor pune întotdeauna întrebări care necesită răspunsuri concrete. Femeile pragmatice apreciază prietenii şi partenerul care sunt sinceri întotdeauna. Aceste femei sensibile ar trebui să-şi vopsească părul maro cenuşiu.

Sursa: eva.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Livian de la Puterea dragostei, în lacrimi din cauza Biancăi! A plecat din emisiune

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri