Cum alegi rafturile metalice și care sunt avantajele acestora

Cum alegi rafturile metalice și care sunt avantajele acestora

Indiferent dacă este vorba despre amenajarea unui magazin, a unui spațiu de lucru sau chiar a propriei locuințe, rafturile metalice își dovedesc din plin utilitatea.

De fapt, sunt una dintre cele mai bune investiții, iar din rândurile următoare vei înțelege de ce facem această recomandare.

 

Cum se face alegerea rafturilor metalice

 

Există mai multe criterii de care trebuie să ții cont atunci când dorești achiziționarea de rafturi metalice. În primul rând, te vei gândi la greutatea pe care ar trebui să o suporte fiecare poliță.

Dacă ai nevoie de ajutor în acest sens, discută cu angajații firmei de la care vrei să îți faci achiziția. Aceștia vor ști cel mai bine cum să te ajute, oferindu-ți ceea ce ai nevoie. Ca o mică paranteză, echipa Store Expert Logistic, are in portofoliu o gama diversa de sisteme astfel încât tu să alegi doar ce este mai bun și se potrivește perfect spațiului unde urmează să le amplasezi.

Un alt criteriu de care ții cont în alegerea rafturilor metalice este și dimensiunea lor. De preferat ar fi să optezi – atunci când ai în vedere amenajarea magazinului sau a unui spațiu de lucru, pentru polițele care pot fi reglabile pe înălțime. În acest fel, spațiul pe care îl ai la dispoziție va fi folosit mult mai eficient.

 

Rafturile metalice în locuință

 

Dacă în ceea ce privește magazinele sau spațiile de lucru rafturile metalice se potrivesc de minune, te gândești, desigur, că în locuința personală sunt mai greu de utilizat, pentru că nu se potrivesc cu stilul folosit la amenajarea ei. Noi îți spunem că, din contră, chiar își găsesc ușor utilitatea. Pot fi transformate ușor într-un pantofar, un loc de depozitare în camera de baie a tuturor produselor de înfrumusețare sau a produselor pentru curățenia casei, în bucătăria ta amenajată în stil

industrial, scandinav sau minimalist, și sunt pur și simplu ideale pentru a-ți amenaja balconul.

 

Avantajele rafturilor metalice

 

Pentru proprietarii de magazine, rafturile metalice sunt cea mai bună alegere: rezistente, ușor de întreținut și accesibile. Cu toate acestea, avantajele lor sunt mult mai numeroase, iar pe câteva dintre ele ți le vom prezenta și noi.

 

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

Depozitare în siguranță

 

Se știe deja că rafturile metalice sunt ideale pentru a depozita în siguranță pe ele anumite obiecte, dar sunt pur și simplu perfecte pentru acele piese delicate sau fragile. Nu vei avea parte de surprise neplăcute, iar asta contează enorm.

 

Durabilitate ridicată

 

Multe rafturi se pot lăuda cu dimensiuni mari, aspect plăcut, dar trebuie să recunoaștem, rezistența și durabilitatea contează enorm. Și de această data rafturile metalice se dovedesc a fi cea mai bună alegere. Dacă vei opta în mod corect pentru ele, vei ține cont de dimensiuni și greutatea pe care o pot suporta, pur și simplu nu ai ce să le reproșezi. Vei așeza pe polite obiectele pe care le dorești și ele se vor achita cu brio de sarcina trasată. Ca să nu mai spunem și de faptul că și designul lor este unul plăcut, nu vei avea parte de coroziuni sau pete, ceea ce este pur și simplu perfect!

 

Mai multă vizibilitate pentru obiectele depozitate

 

Atunci când vine vorba despre un spațiu de lucru ori poate un depozit sau un magazin, adică vorbim despre un spațiu unde trebuie să ai la îndemână imediat obiectele de care ai nevoie, structurile metalice sunt și acum cea mai bună alegere. Cu ajutorul lor stocarea mărfurilor,

ustensilelor de lucru, uneltelor sau orice altceva este mult mai simplă, și acestea sunt ușor de observat.

 

Rezistență mare la variațiile de temperatură

 

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Variațiile de temperatură sau poate umiditatea excesivă pot afecta în mod negativ atât aspectul, cât și rezistența multora dintre rafturile existențe pe piață. Nu este și cazul celor metalice, care nu vor avea deloc de suferit, și de aceea sunt ideale pentru a le utiliza inclusive în beciuri, cămări, depozite de conserve și multe altele.

 

Ușor de personalizat

 

Multe persoane consideră rafturile metalice ca fiind unele lipsite de personalitate. De fapt, lucrurile nu stau deloc așa, pentru că pot fi personalizate după bunul plac, ceea ce înseamnă că le vei putea integra cu succes în stilul tău de amenajare a locuinței, a depozitului în care stochezi marfa… Mai exact, oriunde!

 

Întreținere ușoară

 

Rezistente, durabile, ușor de personalizat… Ce ar mai putea fi spus? Poate și faptul că acestea sunt foarte ușor de întreținut, ceea ce nu poate fi decât în avantajul tău. O simplă ștergere de praf, din când în când, reprezintă cam tot ce trebuie să faci. Dacă ai opta pentru unele din plastic, riști ca acestea să se deterioreze foarte ușor. De asemenea, cele din lemn se zgârâie rapid, este nevoie și de întreținerea lor constantă și folosind în acest sens anumite produse speciale. Cu rafturile metalice, ești în avantaj!

 

Ieftine

 

Am fi chiar ipocriți să nu recunoaștem că și prețul contează enorm atunci când optăm pentru anumite rafturi de depozitare. Și de această data rafturile metalice se dovedesc a fi cea mai bună alegere, deoarece

nu sunt exagerat de scumpe. De fapt, au cel mai bun raport preț – calitate. Și, dacă la acest avantaj le adăugăm și pe cele enumerate mai sus, este de la sine înțeles de ce sunt o alegere atât de populară. Evident, vei alege o firmă profesionistă de la care să îți faci alegerea, pentru că aici vei găsi nu doar produsele de care ai nevoie, prețuri bune, ci și consultanța necesară.Citește și:

8 mituri comune despre menopauză pe care femeile ar trebui să știe dacă sunt adevărate sau false

„Eu nu văd mănăstirea ca pe un loc în care te ascunzi. Rămâne în calculul meu pentru la un moment dat.” Narcisa Suciu, detalii neștiute din viața ei

ego.ro Cea mai simplă metodă prin care scapi de praful din casă. Trucul viral care învinge mătura și aspiratorul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ionuț, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce relația lui cu Bianca a fost pusă din nou la îndoială de către ceilalți concurenți! „Voi vă auziți ce spuneți? Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu!”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies