Cum a reușit soția lui Serghei Mizil să îl facă pe acesta un om mai bun: „Eu până la ea nu am avut casă, nu am avut nici chei, lăsam totul și plecam.”

Cum a reușit soția lui Serghei Mizil să îl facă pe acesta un om mai bun: „Eu până la ea nu am avut casă, nu am avut nici chei, lăsam totul și plecam.”
Cum a reușit soția lui Serghei Mizil să îl facă pe acesta un om mai bun: „Eu până la ea nu am avut casă, nu am avut nici chei, lăsam totul și plecam.”

Serghei Mizil a vorbit despre cum a reușit soția lui să îl facă un om mai bun.

Serghei Mizil, cunoscut pentru felul în care își trăiește extravagant viața de fiecare dată, se poate declara împlinit pentru tot ceea ce a realizat până acum și cu siguranță nu a dus lipsă niciodată de nimic. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, acesta a vorbit despre copilărie, despre viața personală și profesională, despre multe aspecte care au reușit să îl schimbe în bine, dar și despre femeile din viața lui.

Întrebat cum a reușit partenera lui să îl facă un om mai bun, acesta a răspuns că l-a lăsat de fiecare dată să se izbească cu capul de toate infracțiunile pe care le-a făcut. Ea a fost omul care i-a spus să se apuce de treabă serioasă și este singura cu care chiar a realizat ceva, și-a făcut o casă, afacere, o fabrică și mai multe blocuri. 

“Este o femeie bună, apoi mi-a zis că dacă mergi pe linia ta, drumul te duce la penitenciar.

“Călătorului îi stă bine cu drumul, infractorului cu penitenciarul.” Și a zis “mergem acasă și ne apucăm de treabă serioasă”. Este singura cu care am realizat ceva, am făcut o casă, am făcut o afacere, am făcut o fabrică, blocuri, case.”, a spus Serghei Mizil.

Cum a reușit soția lui Serghei Mizil să îl schimbe pe acesta

Citește și: Avea succes la fete Serghei Mizil în tinerețe? Ce detalii neștiute a dezvăluit vedeta despre prima nuntă pe care a avut-o: „Nu mai știu nici unde a fost nunta.”

Serghei Mizil
Serghei Mizil[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Chestia asta mi-a rămas în minte!” Serghei Mizil, declarații sfâșietoare despre cel mai greu moment din viața sa!

În momentul în care s-a căsătorit, acesta a adus-o și pe cealaltă fiică, iar faptul că soția lui nu a făcut diferențe între copii, l-a bucurat foarte mult, altfel, ar fi plecat încă din prima, cum s-a întâmplat și în cazul

altor relații. 

“Eu până la ea nu am avut casă, nu am avut nimic, nici chei, plecam, lăsam totul și plecam. Așa am făcut la prima nevastă, am luat o pungă și plecam la alte clase, dormeam pe la Snagov. Cu ea am construit casă și aducându-mi și pe prima fată. A fost deșteaptă și a spus că practic nu a făcut diferențe între copii. Dacă făcea diferențe între copii, la revedere, plecam din prima după nu s-a băgat, mi-a dat o anumită libertate, cu mici frâne când săream calul de tot, mă mai potolea.”

, a mai povestit în cadrul emisiunii Serghei Mizil.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Serghei Mizil
Serghei Mizil[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Chestia asta mi-a rămas în minte!” Serghei Mizil, declarații sfâșietoare despre cel mai greu moment din viața sa!

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies