Cum a reacționat Carmen de la Sălciua după ce l-a văzut pe Culiță Sterp plângând pentru actuala iubită? „Durerea curăță sufletul…”

carmen de la salciua reactie
Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

Culiță Sterp a fost extrem de emoționat atunci când a citit mesajul de dragoste trimis de iubita sa însărcinată și a izbucnit în lacrimi.

Carmen de la Sălciua, fosta soție a cântărețului Culiță Sterp, a postat un mesaj emoționant despre suferință și rolul acestui sentiment în viața unui om la scurt timp după ce Culiță Sterp a plâns în hohote de dorul actualei iubite. Mesajul Danielei Iliescu pentru cântăreț l-a făcut pe acesta să izbucnească în lacrimi. Faimosul i-a declarat iubirea în repetate rânduri, fiind vizibil impresionat de cuvintele iubitei sale.

„Persoana care ți-e alături cel mai mult, care îți oferă timpul ei și toată atenția ei. Într-un cuvânt, iubire. Pentru mine pe acea persoană o cheamă Daniela”,  a declarat Culiță Sterp din Republica Dominicană, la televizor.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au căsătorit religios în  anul 2007, însă mariajul nu a avut un final fericit. Cei doi s-au despărțit cu scandal, urmând o împăcare ce a dus la același deznodământ, despărțirea definitivă.

Iată ce a scris Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram la scurt timp după ce Culiță și-a declarat iubirea în lacrimi pentru Daniela Iliescu:

„Durerea curăță sufletul, îl face smerit, îndurător, bun și astfel se așterne terenul pentru vizita lui Dumnezeu! Toate întristările ne sunt trimise fără îndoială pentru vindecarea sufletului nostru care este bolnav! Hristos îl mântuiește pe om în dar, nevoințele arată bunăvoința omului! Prin răbdarea a tot ceea ce primim nu numai că facem voia lui Dumnezeu, dar primim și leac pentru sufletul nostru, au fost cuvintele

artistei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

carmen de la salciua reactie
Mesajul artistei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: E oficial? Jador s-a logodit cu Georgiana? Acesta este inelul primit de femeia pe care o iubește artistul?

Mesajul emoționant al Danielei Iliescu pentru „frumosul ei”, Culiță Sterp

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu.

Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea.

carmen de la salciua reactie
Culiță Sterp și actuala iubită, Daniela Iliescu[Sursa foto: Instagram]

Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji.

Citeste si: Ce mesaj a postat Carmen de la Sălciua, după declarația de dragoste a Danielei Iliescu pentru Culiță Sterp? „Văd roșu!”

Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect”, i-a transmis  Daniela Iliescu  iubitului ei.

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum se simte Mihai Albu, la două luni jumate după cumplitul diagnostic. „E o analiză care trebuie repetată la fiecare trei luni.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul controversat postat pe contul lui Andrei Versace după ce a fost descoperit mort în apartamentul său

Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies