Ce a făcut iubita lui Culiță Sterp după ce Faimosul a citit mesajul la Survivor 2021? Ce cadou a primit de Ziua Îndrăgostiților

culita sterp mesaj daniela
Culiță Sterp nu și-a putut stăpâni lacrimile la Survivor 2021

După ce Culiță a izbucnit în lacrimi la Survivor 2021, Daniela Iliescu a primit un frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Mesajul primit de Culiță Sterp la Survivor 2021 a reprezentant unul dintre cele mai emoționante momente din Republica Dominicană. Faimosul a izbucnit în lacrimi, apoi Daniela Iliescu a primit flori de Ziua Îndrăgostiților.

Daniela Iliescu a primit cadou de Ziua Îndrăgostiților după ce Culiță a izbucnit în lacrimi la Survivor 2021

Culiță Sterp este unul dintre cei mai buni și apreciați concurenți de la Survivor 2021.

Faimosul dă totul pentru echipă, iar motivația cea mai mare o reprezintă femeia care îi va dărui un copil pentru prima oară.

Daniela Iliescu i-a transmis iubitului ei un mesaj extrem de emoționant, ceea ce l-a făcut pe Culiță să izbucnească în lacrimi.

Citeste si: Mama Geta nu îl susține pe Culiță Sterp la Survivor România! Care este motivul? „Eu țin cu Jador!”

Daniela
Daniela a primit un cadou de Ziua Îndrăgostiților[Sursa foto: Instagram]

Deși este un bărbat puternic și greu se lasă doborât, Culiță Sterp nu s-a mai putut abține  atunci când a citit cuvintele transmise de Daniela Iliescu, viitoare mămică.

Citeste si: Tatăl lui Jador vorbește despre cearta dintre artist și Culiță Sterp, la Survivor România 2021!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iubita lui Culiță i-a spus Faimosului că sarcina decurge bine și că nu trebuie să-și facă griji, totul va fi perfect atunci când se va întoarce acasă.

daniela iliescu gravida
Daniela Iliescu și Culiță Sterp urmează să devină părinți pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită pentru că ai arătat și lumii ceea ce vedeam eu în tine: un caracter deosebit, un suflet blând și un om ambițios și foarte deștept.

Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și când știu că o să îi povestesc toate astea copilului nostru. Mi-e dor de tine în fiecare clipă, dar sunt foarte liniștită, să nu îți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebele a început să miște, iar la control totul e perfect. Te iubesc!”, au fost cuvintele scrise cu multă emoție de Daniela Iliescu.

Culiță Sterp a dorit să menționeze că va păstra la loc de cinste cuvintele transmise de Daniela Iliescu și că acest lucru îl va ajuta pe viitor, atunci când se va simți fără putere.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

După ce Culiță a reușit să citească până la capăt mesajul primit de la iubita lui, aceasta a primit un cadou total neașteptat de Ziua Îndrăgostiților.

Daniela Iliescu a rămas surprinsă să vadă că cineva i-a luat locul lui Culiță într-o zi atât de specială. Cine altcineva să îi trimită flori viitoarei mămici, în afară de cumnatele acesteia?

Geta Sterp și Ileana Sterp au fost cele care i-au făcut o surpriză minunată viitoarei mămici. Daniela Iliescu s-a bucurat peste măsură, așa că a dorit să împartă acest moment cu prietenii de pe Instagram.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Roxana Vancea, noua mămică din showbiz?! Ce spune focoasa vedetă?

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

La cât timp după infectarea cu noul Coronavirus este indicată o sarcină? Anunțul medicilor: „O infecție în lăuzie este greu de gestionat!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies