Ce a făcut iubita lui Culiță Sterp după ce Faimosul a citit mesajul la Survivor 2021? Ce cadou a primit de Ziua Îndrăgostiților

culita sterp mesaj daniela

După ce Culiță a izbucnit în lacrimi la Survivor 2021, Daniela Iliescu a primit un frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Mesajul primit de Culiță Sterp la Survivor 2021 a reprezentant unul dintre cele mai emoționante momente din Republica Dominicană. Faimosul a izbucnit în lacrimi, apoi Daniela Iliescu a primit flori de Ziua Îndrăgostiților.

Daniela Iliescu a primit cadou de Ziua Îndrăgostiților după ce Culiță a izbucnit în lacrimi la Survivor 2021

Culiță Sterp este unul dintre cei mai buni și apreciați concurenți de la Survivor 2021. Faimosul dă totul pentru echipă, iar motivația cea mai mare o reprezintă femeia care îi va dărui un copil pentru prima oară.

Daniela Iliescu i-a transmis iubitului ei un mesaj extrem de emoționant, ceea ce l-a făcut pe Culiță să izbucnească în lacrimi.

Citeste si: Mama Geta nu îl susține pe Culiță Sterp la Survivor România! Care este motivul? „Eu țin cu Jador!”

Daniela
Daniela a primit un cadou de Ziua Îndrăgostiților[Sursa foto: Instagram]

Deși este un bărbat puternic și greu se lasă doborât, Culiță Sterp nu s-a mai putut abține  atunci când a citit cuvintele transmise de Daniela Iliescu, viitoare mămică.

Citeste si: Tatăl lui Jador vorbește despre cearta dintre artist și Culiță Sterp, la Survivor România 2021!

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Iubita lui Culiță i-a spus Faimosului că sarcina decurge bine și că nu trebuie să-și facă griji, totul va fi perfect atunci când se va întoarce acasă.

daniela iliescu gravida
Daniela Iliescu și Culiță Sterp urmează să devină părinți pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită pentru că ai arătat și lumii ceea ce vedeam eu în tine: un caracter deosebit, un suflet blând și un om ambițios și foarte deștept.

Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și când știu că o să îi povestesc toate astea copilului nostru. Mi-e dor de tine în fiecare clipă, dar sunt foarte liniștită, să nu îți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebele a început să miște, iar la control totul e perfect. Te iubesc!”, au fost cuvintele scrise cu multă emoție de Daniela Iliescu.

Culiță Sterp a dorit să menționeze că va păstra la loc de cinste cuvintele transmise de Daniela Iliescu și că acest lucru îl va ajuta pe viitor, atunci când se va simți fără putere.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

După ce Culiță a reușit să citească până la capăt mesajul primit de la iubita lui, aceasta a primit un cadou total neașteptat de Ziua Îndrăgostiților.

Daniela Iliescu a rămas surprinsă să vadă că cineva i-a luat locul lui Culiță într-o zi atât de specială. Cine altcineva să îi trimită flori viitoarei mămici, în afară de cumnatele acesteia?

Geta Sterp și Ileana Sterp au fost cele care i-au făcut o surpriză minunată viitoarei mămici. Daniela Iliescu s-a bucurat peste măsură, așa că a dorit să împartă acest moment cu prietenii de pe Instagram.

 

 Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți pentru a doua oară!

Roxana Vancea, noua mămică din showbiz?! Ce spune focoasa vedetă?

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies