Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”
Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Adriana Simionescu a vorbit despre momentul în care s-a întors acasă cu fiica ei de la maternitate.

Adrian Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, se poate declara împlinită și fericită, deoarece a devenit mamă și are familia pe care și-o dorește. În cadrul unui interviu pentru un WOWnews, Adriana Simionescu și-a deschis sufletul chiar la ea acasă și a vorbit despre prima zi în care și-a adus fiica de la maternitate. Când a ajuns în curte, toată familia o aștepta cu baloane, muzică și petrecere, iar ea atunci și-a dat seama ce înseamnă, de fapt, depresia după naștere.

Deși nu a trecut prin ea, a conștientizat cât de greu e să înțeleagă anumite emoții pe care le trăiește, iar prima zi s-a distrat alături de toți cei dragi, însă odată cu venirea serii, lucrurile s-au schimbat.  „Noi, când am ajuns acasă, era curtea plină, baloane, muzică, flori, petrecere. Îmi doream să mă bucur și m-am bucurat mult, dar e foarte greu în momentul acela să înțelegi ce se întâmplă cu tine și atunci mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.
Nu am făcut-o, dar într-adevăr e greu să-ți deduci sentimentele. Nu știi ce se întâmplă foarte tare. Devine obositor la un moment dat tot ce e în jur. Am stat la petrecere, totul frumos, m-am bucurat de timp cu familia mea, seara a fost mai ciudată, pentru că da, am mai avut grijă de Sophie, de verii mei, dar e altceva când este al tău, ai trei mâini stângi, nu două.”,
a povestit Adriana Simionescu.

Cum a fost prima săptămână pentru Adriana Simionescu când a devenit mamă

Citește și: Karmen Minune a vorbit despre asemănările dintre tatăl și soțul său: „Sunt lideri demni de urmat, dar foarte greu de suportat.”

Adriana Simionescu
Adriana Simionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de sănătate: „Am intrat peste ea în rezervă, înainte să intre în operație. A ajutat-o enorm.”

Chiar dacă aceasta a mai avut grijă de verișorii ei sau de fiica surorii sale mai mari, Karmen, în momentul în care și-a luat copilul în brațe, avea impresia că nu știe absolut nimic despre cum trebuie să aibă grijă de ea.

Nu a dormit o săptămână și a spus că simțea nevoia constant să se uite la ea. Dormea doar câteva ore pe zi, apoi stătea toată noaptea trează pentru a o verifica.  „Nu am putut să dorm, o săptămână nu am dormit, nu pentru că ea a fost un copil care nu dormea sau care plângea, ea dormea constant, toată ziua, dar nu puteam sa dorm, simțeam că trebuie să mă uit la ea, trebuie să am grijă de ea.
Asta s-a întâmplat. Făceam schimb cu Nicu la un moment dat, spre sfârșitul săptămânii am făcut schimb cu el, dormeam eu două ore și după dormea el toată noaptea și eu stăteam trează, dar important e că mă lăsa două ore să nu aud și să nu văd nimic.”,
a mai spus fiica lui Adrian Minune.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Adriana Simionescu
Adriana Simionescu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de sănătate! „Am intrat peste ea în rezervă, înainte să intre în operație. A ajutat-o enorm.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies