Karmen Minune a vorbit despre asemănările dintre tatăl și soțul său! „Sunt lideri demni de urmat, dar foarte greu de suportat.”

Karmen Minune a vorbit despre asemănările dintre tatăl și soțul său! „Sunt lideri demni de urmat, dar foarte greu de suportat.”
Karmen Minune a vorbit despre asemănările dintre tatăl și soțul său! „Sunt lideri demni de urmat, dar foarte greu de suportat.”

Artista susține că soțul său are același caracter ca tatăl său.

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a fost invitată în cadrul podcastului „DilEMMA”, acolo unde a vorbit despre viața de familie și cea personală. Din punct de vedere personal, artista este căsătorită cu Bogdan Căplescu și au împreună o fetiță.

Soțul lui Karmen are același caracter ca tatăl artistei

Citește și: Cum a reușit Karmen Minune să treacă peste momentul în care mama sa a fost la un pas să-și piardă viața: „Am zis că nu o las indiferent de situație. Nu mă interesează nimic, vreau să o văd bine.”

Karmen Minune a vorbit despre asemănările dintre tatăl și soțul său
Karmen și soțul său[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Karmen Minune, mărturisiri emoționante despre mama sa! Cati Simionescu s-a sacrificat pentru a-și crește copiii: „Atât de puternică a fost mama încât ea a făcut din noi un scop în viața ei.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fiica lui Adrian Minune a vorbit despre caracterul puternic al tatălui său.

Karmen susține că și soțul său are exact același caracter.

„M-am căsătorit cu un om exact ca tatăl meu. Tatăl meu e un om cum rar întâlnești. Are un mod foarte diferit de a gândi și de a privi lucrurile. Poți să îi prezinți o situație în care tu ai o perspectivă și el să ți-o demonteze în 3 secunde și să îi dai dreptate pentru că tot ceea ce spune are sens.

Este un om cu o maturitate psihică și cu o viziune atât de clară asupra lucrurilor, care nu își lasă mintea încețoșată niciodată de furie, de părerile altora. Este un om care are o părere foarte solidă și te face să-l urmezi. De asta cuvântul lui contează atât de mult la noi în casă. Nu pentru că este Adrian Minune, ci pentru că are tot timpul un punct de vedere foarte solid.
Exact așa este și soțul meu. Sunt, din punctul meu de vedere, lideri demni de urmat, dar foarte greu de suportat. Și eu sunt foarte încăpățânată și cred în părerile mele, iar ceea ce spun este ca mine, până când vine el și îmi demontează ideea
.”, a declarat artista.

Cum reușesc Karmen și soțul său să rezolve situațiile tensionate?

Karmen Minune a vorbit despre asemănările dintre tatăl și soțul său
Karmen și soțul său[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Fiind două pietre tari, între Karmen și soțul său există și situații tensionate. Artista a povestit cum reușește să le depășească.

Pur și simplu ne separăm. Acceptăm că fiecare are ideea lui. Acceptăm că într-o oarecare măsură dreptatea nu este niciodată într-un singur fel. Într-un final, ca să putem trece mai departe peste fiecare mică dispută, trebuie să acceptăm că și eu am dreptate pe partea mea și el are dreptate pe partea lui.

Tot timpul discutăm deschis .”, a explicat Karmen.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce o deranjează pe Marcela Fota la Mariana Ionescu Căpitănescu? Sora sa, Marcela Fota, o dă de gol pe artistă: „Îmi e greu să accept!”

Mădălina Ghenea, la un pas de un accident vestimentar. Rochia crăpată a lăsat să se vadă PREA MULT. ”Seamănă atât de mult cu Sophia Loren”

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies