Cum a fost copilăria lui Tudor Chirilă. De ce s-a simțit acesta singur o mare parte din ea. “Copilăria mea mișto s-a cam terminat pe la 10 ani.”

Cum a fost copilăria lui Tudor Chirilă. De ce s-a simțit acesta singur o mare parte din ea. “Copilăria mea mișto s-a cam terminat pe la 10 ani.”
Cum a fost copilăria lui Tudor Chirilă. De ce s-a simțit acesta singur o mare parte din ea. “Copilăria mea mișto s-a cam terminat pe la 10 ani.”

Tudor Chirilă a vorbit despre copilăria sa și despre prietenii avuți la acea vârstă.

Tudor Chirilă, cunoscutul și iubitul artist, cu o carieră de succes și cunoscut din trupă din care a făcut parte, dar și din numeroasele apariții TV în postura de jurat al emisiunilor de talente, și-a deschis sufletul și a vorbit și despre o anumită parte a copilăriei sale, atunci când a fost înconjurat de singurătate. Prezent în cadrul podcastului Vreau să Știu, pe lângă partea profesională, familie, cariera artistică, realizări și momente grele din viață, artistul a vorbit și despre copilărie, dar și cum aceasta s-a cam terminat pe la vârsta de 10 ani, atunci când a fost

nevoit să se mute cu familia într-un alt cartier, acolo unde nu s-a mai putut integra, deoarece nici copiii care erau deja acolo nu au făcut acest lucru pentru el. 

Copilăria fost mișto până nu am mai avut-o, că am plecat din cartier și ne-am mutat în Mihalache, unde e acum piața 1 Mai, iar acolo nu am mai reușit să leg ceva atât de strâns.

Practic, copilăria mea mișto s-a cam terminat pe la 10 ani. După am cam ars-o pe singurătate până la facultate, când mi-am făcut un grup foarte tare din studenții care compuneam, din promoția 92-96. Când te muți dintr-un cartier în altul, nu mai zic cum e pentru copii să se mute dintr-o țară în alta, trebuie să fii norocos să te integrezi, iar eu nu prea m-am integrat acolo. Pentru că ei aveau meciurile făcute, nu cred că era niciun fel de educație din partea părinților că vine cineva nou, integrați-l.
Poate acum copiii se integrează mai ușor nu știu.”,
a spus Tudor Chirilă.

Cum și-a legat Tudor Chirilă prieteniile în momentul în care a ajuns la facultate

Citește și: Tudor Chirilă, despre motivul pentru care trupa „Vama Veche” s-a destrămat. „Și eu sunt conștient că am făcut greșeli.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tudor Chirilă, amintiri din perioada copilăriei! Prin ce pericole a trecut artistul: „Celebrele provocări ale copilăriei noastre, piulițele cu pungă aruncate în sus, țevile cu carbit.”

Copilăria artistului a fost sub semnul singurătății până a ajuns la facultate, acolo unde și-a găsit o echipă de tineri cu care compunea, astfel, artistul a spus și cât de importantă este gașca de prieteni cu care stai și cum poți să îți dai seama de anumite calități, în momentul în care ești în mijlocul unor oameni și ești

validat pentru ceea ce faci. 

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

“Eram mai singurel, iar în liceu nu mi-a plăcut deloc, deși am legat niște prietenii și în liceu, chiar urmează să ne întâlnim și facem o reuniune, chiar dacă nu avem vreo cifră rotundă.

Nu am reușit. Poate și asta te învață ceva, Ești mai singur. Aveam prieteni doar de conjunctură, nu unele constante. Gașca te învață multe lucruri, și care e rolul tău, și la ce ești tu bun, și pentru ce ești tu apreciat, pentru faptul că simțeai că ești apreciat pentru ceva. Oamenii au nevoie să fie iubiți pentru ceva și să nu caute tot timpul să fie validați. Gașca de validează.
La 10 ani am început cu clarinetul. Era varianta să spui poezii sau fanfara, care te îmbrăcat frumos, îți dădea clarinet și te duceai la muzică, asta însemna că puteai să lipsești un pic de la școală ducându-te la școala de muzică.”,
a mai spus Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Tudor Chirilă, amintiri din perioada copilăriei! Prin ce pericole a trecut artistul: „Celebrele provocări ale copilăriei noastre, piulițele cu pungă aruncate în sus, țevile cu carbit.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

În această seară, de la ora 21:45, în serialul “Vinovați de iubire”, Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies