Cum a anunțat-o Marius Lăcătuș pe fiica lui că este înfiată? „Dacă intrai acolo la leagănul de copii și îi vedeai, ți se rupea inima!”

Cum a anunțat-o Marius Lăcătuș pe fiica lui că este înfiată? „Dacă intrai acolo la leagănul de copii și îi vedeai, ți se rupea inima!”
Cum a anunțat-o Marius Lăcătuș pe fiica lui că este înfiată? „Dacă intrai acolo la leagănul de copii și îi vedeai, ți se rupea inima!”

Marius Lăcătuș a vorbit despre momentul în care i-a spus fiicei sale că este înfiată.

Marius Lăcătuș, în vârstă de 59 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români, care de-a lungul carierei sale s-a făcut remarcat prin performanțele sale sportive. 

Din punct de vedere personal, Marius Lăcătuș este căsătorit cu Mariana Lăcătuș, care i-a fost alături la  bine și la rău. Cei doi și-au întemeiat o familie alături de fiica lor, Alexandra, care, deși nu este fiica lor biologică, aceasta a devenit mândria familiei Lăcătuș.

Invitat în cadrul  podcastului moderat de Adrian Enache, fostul fotbalist a vorbit despre decizia de a înfia un copil, cum a luat-o împreună cu soția sa și ce a simțit atunci când a fost să o aleagă pe Alexandra pentru a face parte din familia lor, dar și cum i-au spus tinerei că nu este copilul lor biologic.

Marius Lăcătuș, despre cum a ales-o pe Alexandra

Citește și: Cum o caracterizează Marius Lăcătuș pe soția lui? Sportivul a mărturisit de ce îi este recunoscător partenerei sale de viață

Marius Lăcătuș a vorbit cu lacrimi în ochi despre fiica sa înfiată, Alexandra
Marius Lăcătuș [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Mai greu a fost să mă apuc, dar să mă las, nu. Am suferit foarte mult pentru faptul nu am fost convocat pentru Mondial.” Marius Lăcătuș, destăinuiri sincere despre cariera sa în fotbal

Fotbalistul a vorbit despre momentele traumatizante de la orfelinat și despre conexiunea pe care a simțit-o cu Alexandra.

Dacă intrai acolo la leagănul de copii și îi vedeai, crede-mă că ți se rupea inima. Vezi o dată, de două ori un băiețel, apoi vezi o fetiță o dată, de două ori, trebuie să iei o decizie până la urmă. Ne-a permis să o ducem acasă, să stea o perioadă cu noi, să se acomodeze .”, a spus sportivul.

Cum a primit fiica lui Marius Lăcătuș vestea că este înfiată?

Marius Lăcătuș a vorbit cu lacrimi în ochi despre fiica sa înfiată, Alexandra
Marius Lăcătuș [Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”- kanald.ro

Citește și: Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident, în timp ce se aflau în excursie. O persoană a murit- stirilekanald.ro

Sportivul a dezvăluit că soția sa a fost cea care i-a spus Alexandrei că este înfiată. Mai mult decât atât, Marius Lăcătuș a dezvăluit că este deschis să îi găsească fiicei sale familia biologică, dacă ea își dorește acest lucru.

Pentru noi Alexandra este copilul nostru și atât. S-a ocupat Mariana să îi spună. Nu i-a spus foarte târziu, când a început școala. Nu a reacționat în niciun fel pentru că noi întotdeauna am fost foarte deschiși cu ea.

Dacă ea dorește vreodată să încercăm să își găsească mama biologică sau familia, am putea încerca, dacă ea își dorește lucrul ăsta. Nimeni nu o oprește. Nu și-a manifestat deocamdată dorința .”, a mai spus Marius Lăcătuș.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Elena Gheorghe, între viața de artistă și cea de mamă! Cum își petrece vedeta zilele libere în compania familiei! „Ne bucurăm de fiecare secundă în parte la maxim.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

Rebecca, în lacrimi! „Mă simt prost!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 15 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies