Cum a anunțat Meghan Markle că este însărcinată

Cum a anunțat Meghan Markle că este însărcinată

Cum a anunțat Meghan Markle că este însărcinată. În cadrul unei noi biografii a ieșit totul la iveală. Cine a fost total nemulțumit de această veste.

La doi ani de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, un adevăr neașteptat a ieșit la iveală despre cei doi.

Potrivit noii biografii a celor doi, „Finding Freedom”, Meghan Markle și prințul Harry au reușit să încalce un protocol. Cei doi au dezvăluit că vor deveni părinți la nunta prințesei Eugenie, care a avut loc pe data de 12 octombrie.

La trei zile distanță, cei doi au anunțat public că vor avea un copil. Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că așteaptă primul copil, pe Archie Harrison, pe 15 octombrie 2018, nu înainte de a da vestea cea mare la nunta prințesei Eugenie, verișoara lui Harry. Această veste a eclipsat complet nunta prințesei, iar Eugenie a fost extrem de afectată pentru că cei doi nu au așteptat câteva zile pentru a împărtăși veștile.

„Nu i-a căzut bine lui Eugenie, care le-a spus prietenilor săi că Harry și Meghan ar fi trebuit să aștepte să dea vestea cea mare”, au dezvăluit Omid Scobie și Carolyn Durand în biografia, "Găsirea libertății".

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Prințesa Eugenie a continuat să fie apropiată de vărul său

În ciuda încălcării acestei reguli, prințesa Eugenie a continuat să aibă o relație bună cu vărul ei.

Citeste si: Prințesa Beatrice, mireasă în rochia bunicii sale, Regina Elisabeta: „A reușit să distrugă ireparabil orice urmă de stil”

„Dintre toți nepoții reginei, Harry și Eugenie au una dintre cele mai naturale conexiuni.

Ca și Harry, Eugenie este loială, cinstită și distractivă. Cei doi au petrecut nopți împreună în oraș, la Londra", relatează cartea.

Citeste si: Prințul Harry și Meghan Markle, din nou părinți? Cum au fost dați de gol de o prietenă

„Ducele și ducesa de Sussex nu au fost intervievați și nu au contribuit la„ Găsirea libertății”, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului pentru Insider.

Cum a anunțat Meghan Markle că este însărcinată
Cum a anunțat Meghan Markle că este însărcinată

„Această carte se bazează pe experiențele proprii ale autorilor ca membri ai corpului de presă regal și pe propriile lor raportări independente”, au adăugat ei.

foto: hepta.roCitește și:

Prințesa Beatrice, mireasă în rochia bunicii sale, Regina Elisabeta: „A reușit să distrugă ireparabil orice urmă de stil”

Prințul Harry și Meghan Markle, din nou părinți? Cum au fost dați de gol de o prietenă

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Situație neașteptată pentru Kenan. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies