Prințul Louis a împlinit doi anișori. Ipostaza adorabilă în care l-a surprins Ducesa Kate în timpul izolării la domiciliu


Astăzi este o zi deosebit de importantă pentru Casa Regală Britanică. Prințul Louis a împlinit doi anișori și pentru a celebra acest moment, Ducesa de Sussex și-a încântat fanii cu o serie de fotografii cu micul prinț.


In articol:

 

Prințul Louis împlinește astăzi doi ani și pentru a marca această zi specială, mama sa l-a suprins în ipostaze adorbail. Fotografiile țin prima pagină a tabloidelor britanice. 

Prințul Louis a împlinit doi anișori. Ipostaza adorabilă în care l-a surprins Ducesa Kate în timpul izolării la domiciliu

Membrii Casei Regale Britanie se află și ei în caratină la domiciliu cu toate că astăzi este un evenimnet deosebit de important în familia lor.

Citeste si: Doamne, ce gest! În plină pandemie, Prințul Harry și Meghan Markle distribuie mâncare bătrânilor și bolnavilor

 

Prințul Louis, fiul Ducilor de Cambridge, împlinește astăzi doi ani și pentru a sărbători acest luru, Kate Middleton l-a suprins în cele mai drăgălașe ipostaze. Îmbrăcat lejer și cu o inocență tipică unui copil de doi ani, Prințul Louis a fost fotografiat cu mâinile pline de culori. Prințul Louis a fost surprins de mama sa în timp ce se juca cu acuarelele și și-a pictat ambele mâini cu cele mai vii culori ale curcubelului. Fotografiile au fost făcute chiar de mama sa în timpul izolării de coronavirus în reședința regală de Norfolk, informează Mirror.com.

„Încă o dată Ducesa a reușit să își surprindă fiul în cele mai vesele ipostaze. Frumusețea acestei imagini este cât de naturală. Pentru a face o fotografie bună unui copil este nevoie să-l faci pe el ocupat. Trebuie să facă ceva de care se bucură în timp ce fotografiați - este foarte bine compus, iar utilizarea luminii naturale de zi a ajutat cu adevărat”, a declarat fotograful Ian Vogler despre fotografiile uimitpare realizate de Kate Middleton.

Citeste si: Victoria şi David Beckam locuiesc într-un apartament de 20 de milioane de dolari! Proprietatea este definiţia luxului!

 

Familia Regală s-a retras la domiciliu în aeastă perioadă critică, dar cu toate acestea a fost mereu în legătură video cu medicii care sunt în prima linie și le-au mulțumit pentru tot ce fac pentru populație, scriu ziarele tabloide britanice.

 

Kate a declarat pentru BBC că izolarea este mult mai ușoară alături de cei trei copii ai lor are au foarte multă energie. Împreună fac o seire de ativități dstrașive și petrec timp prețios alături de cei trei prinți.


Citește și:

Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit, după 12 ani de relație

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura” Din pitoreasca Moldova catre fascinantul Tinut Secuiesc

Ghidul tău pentru îngrijirea florilor de toamnă. Află totul aici!

Duel cu flăcări între Bianca Rus si Cristina Şişcanu! "Mi-a spus.. Hai, marș!"

Kanal D, lider de piata cu editia de ieri a emisiunii “Teo Show”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Comănici și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt din nou împreună?! „I-am zis să ieșim la un suc și…”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri