Culori de păr pentru ten deschis. Nuanțe care se potrivesc perfect acestui tip de ten

Culori de păr pentru ten deschis. Nuanțe care se potrivesc perfect acestui tip de ten
Culori de păr pentru ten deschis

Află din rândurile de mai jos care sunt nuanțele care se potrivesc perfect pentru tenul deschis!

Când vine vorba de alegerea culorii de păr, fiecare aspect al tenului unei femei poate influența modul în care o anumită nuanță va arăta. Află din rândurile următoare care sunt cele mai potrivite nuanțe de păr pentru tenul deschis!

Culori de păr pentru ten deschis sau palid

Balayage Caramel

Culori de păr pentru ten deschis[Sursa foto: freepik]

Citește și: 6 trucuri pe care trebuie să le știi atunci când folosești rujul. Indiferent de culoare, alege să întorci privirile de fiecare dată

Femeile cu tenul deschis pot lua în considerare varianta de a opta cu încredere pentru un balayage caramel. Nuanța aceasta de păr va oferi o notă de eleganță și căldură, fiind potrivită pentru cele care doresc să-și evidențieze frumusețea naturală. De asemenea, culoarea profundă și bogată de brunet este îmbogățită cu accente subtile de cupru și tonuri bronz, adaugă căldură și strălucire pielii.

Blond miere

O altă nuanță potrivită pentru femeile cu tenul deschis este blond miere, o culoare care se armonizează perfect cu pielea. De altfel, această nuanță evocă căldură și profunzime, imitând nuanțele aurii ale unui apus de vară. Bazele mai calde de blond, care sunt cu un nivel sau două mai întunecate, asociate cu tonuri mai reci de blond în zona mijlocului și a vârfurilor, adaugă strălucire și profunzime părului, creând iluzia volumului în părul mai lung.

Blond cenușiu

Culori de păr pentru ten deschis[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Leacuri bătrânești pentru îndesirea părului. Cele mai simple și eficiente trucuri pe care le poți încerca acasă

Blondul cenușiu este privit adesea ca o alegere sofisticată pentru persoanele cu ten deschis.

Nuanța de păr rafinată și subtilă aduce o notă de eleganță și finețe coafurii, subliniind în mod delicat frumusețea pielii naturale.

Blond cu reflexe de cupru

Blondul cu reflexe de cupru este ideal pentru femeile care vor să adauge o notă de căldură și dimensiune părului blond. Mai mult decât atât, adăugarea reflexelor de cupru în părul blond este o modalitate minunată de a aduce viață și profunzime coafurii.

Reflexele de cupru sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a crea un contrast atrăgător și subtil.

Nuanțe care nu se potrivesc tenului deschis la culoare

Alegerea unei culori de păr potrivite poate accentua frumusețea naturală și poate completa aspectul general, în timp ce o culoare nepotrivită poate avea efectul opus. Iată care sunt nuanțele de evitat pentru tenul deschis la culoare!

Negru intens

Culori de păr pentru ten deschis[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Cu toate astea, nu orice nuanță se potrivește tenului deschis sau palid.

Prima culoarea de păr nepotrivită este negru intens deoarece, deși este dramatică și poate părea atractivă, poate crea un contrast prea puternic. Va face pielea să pară palidă și lipsită de strălucire, evidențiind imperfecțiunile și accentuând cearcănele. Cu alte cuvinte, în loc să adauge căldură și viață feței, negrul intens oferă un aspect prea dur pentru femeile cu ten deschis.

Roșu închis

O altă culoare care trebuie evitată de persoanele cu ten deschis este roșu închis, mai exact burgundy sau vișiniu. Deși este o nuanță profundă și captivantă, această culoare poate părea prea puternică și poate crea un contrast inestetic. Roșul închis poate atrage atenția asupra imperfecțiunilor pielii și poate face ca tenul să pară mai deschis decât este în realitate.

Alb

Culori de păr pentru ten deschis[Sursa foto: freepik]

Nuanța de alb este aleasă, de cele mai multe ori, de femeile care doresc un look îndrăzneț. Cu toate acestea, pentru tenurile deschise, albăstrimea acestei culori poate crea un contrast slab și poate face pielea să pară spălăcită. Astfel, în loc de un aspect vibrant și proaspăt, părul alb poate duce la un look lipsit de vitalitate, mai ales dacă nu este îngrijit corespunzător.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cele mai frumoase nuanțe de blond în 2024. Cum afli ce ți se potrivește

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Este Gabi Bădălău bărbatul pe care Bianca Drăgușanu l-a iubit cel mai mult? „Nu înțeleg de unde puterea să depășesc anumite situații de-a dreptul dureroase.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies