Culiță Sterp a publicat fotografii din albumul de familie! Cum arăta artistul pe vremea când era doar un bebeluș

Culiță, Iancu și Mama Geta
Culiță, Iancu și Mama Geta

Solistul le-a arătat fanilor câteva imagini de colecție din albumul familiei! Fiul lui îi este copie fidelă!

Culiță Sterp a fost filmat în urmă cu mulți ani, iar înregistrarea a ajuns din nou în mâinile lui, astfel că a publicat câteva imagini cu el de când era doar un bebeluș, îmbrăcat tot în alb, în brațele Mamei Geta. Se poate vedea cu ochiul liber că băiețelul lui îi este copie fidelă, iar internauții au rămas complet uimiți de asemănarea dintre ei.

Citeste si: Simona este noua concurentă la Puterea dragostei! Cine este și cum a fost primită de către colegii ei

Culiță Sterp, fotografii din albumul de familie!

Mama Geta și copiii ei au o relație foarte strânsă, chiar și acum când au crescut și au propriile lor familii. În imaginile postate de fostul faimos de la Survivor România 2021 pe contul său de Instagram se poate observa cum mama Geta își ținea băiatul în brațe așa cum își ține și acum nepoțelul, care este identic Culiță Sterp! 

Citeste si: Nicoleta Dragne, noi dezvăluiri despre relația cu Bruno Vlad! Vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a spus tot adevărul

Mama Geta și Culiță Sterp când era bebeluș!
Mama Geta și Culiță Sterp când era bebeluș![Sursa foto: Instagram]

Mama Geta și Culiță Sterp când era bebeluș!
Mama Geta și Culiță Sterp când era bebeluș![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mama Geta și Culiță Sterp când era bebeluș!
Mama Geta și Culiță Sterp când era bebeluș![Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp și-a sărbătorit de curând ziua de naștere

Culiță Sterp a împlinit 29 de ani, însă și-a sărbătorit ziua de naștere departe de familie, căci avea programat în agendă un eveniment privat, la sute de kilometri de casă. Chiar și așa, gândul i-a stat la cei dragi, iar ca semn de mulțumire pentru tot ce a primit a postat un mesaj care a înduioșat pe toată lumea!

Artistul este foarte fericit cu tot ce i-a dăruit viața până la această vârstă și nu are regrete în ceea ce privește trecutul lui, căci acum este mândru de realizările sale.

Culiță Sterp are o carieră muzicală de invidiat și foarte mulți susținători, iar pe plan personal totul îi merge perfect. 

Citeste si: Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu, fostul ei soț, sunt în relații bune! Dezvăluirile impresarei: „Este unul dintre cei mai buni”

„În 25 oct 1992 mama a adus pe lume un băiat care avea să crească și să devină bărbatul de azi pe care voi îl cunoasteti și unii îl apreciați, alții poate îl criticați, dar cred că mulți îl iubiți! ❤️ Au trecut 29 de ani de atunci,

pot spune că nu mai sunt chiar un copil și că viața m-a maturizat și m-a făcut OMUL de azi!

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cea mai mare realizare   a mea este băiatul meu și femeia care i-a dat viața și în același timp sens vieții mele ❤️ dar și toată familia mea frumoasă pe care mi-a dat-o Dumnezeu, părinții și fratii mei și mai nou și noii membrii ai familiei pe care îi iubim toți din toată inima!

Citeste si: Ruxi și Mădălina Pamfile, replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Cine a intervenit în discuție: „E mahalagioaică”

Să știți că timpul zboară foarte repede, parcă ieri eram copil și azi am un copil! Se spune că un om în viață trebuie să facă minim 3 lucruri: să facă un copil, o casă și să planteze un pom! Eu până la 29 de ani le-am făcut pe toate 3 și dacă sunt sănătos o să mai fac ce pot! Așa că timpul oricum trece, aveți grijă să treacă cu folos! Faceți cât mai multe fapte bune, și lăsați bunătate și fericire în urma voastră! Vă mulțumesc din suflet pentru urări și chiar dacă nu apuc să vă răspund la toți, le citesc pe toate și vă doresc să vi se întoarcă înzecit! Dumnezeu își iubește copiii Lui!”,   a fost mesajul transmis de Culiță Sterp pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei sale de naștere. 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cântăreața Dodo a fost externată din spital după ce a avut Covid-19! Cum se simte acum viitoarea mămică

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Culiță Sterp, mesaj emoționant după ziua lui de naștere! Ce sfat le-a oferit artistul fanilor săi

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies