Ruxi și Mădălina Pamfile, replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Cine a intervenit în discuție: „E mahalagioaică”

Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil!
Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil!

Cele două concurente au pornit o nouă ceartă în platoul emisunii de la Kanal D! De la ce a început întreaga discuție

Competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” devine din ce în ce mai tensionată, iar acest lucru le determină pe concurente să înceapă diferite discuții aprinse. De data aceasta, Ruxi și Mădălina Pamfile nu s-au mai putut abține și au răbufnit! Roxana Erdei o acuză pe Mădălina Pamfile că nu este vocală și că evită să spună lucrurilor pe nume, așa cum face ea și Ioana Filimon.

Citeste si: Iasmina Halas și Mihai de la Puterea dragostei s-au despărțit definitiv! Ce s-a întâmplat în relația celor doi tineri

Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil!

Ulterior, Mădălina a dat cărțile pe față la testimoniale și a susținut că Ruxi îi subestimează inteligența: „Fiecare alege cum spune...ea isi doreste sa fim vocale. Eu iti aduc un argument, avem o discutie. Tu te vaitai in culise ca nu suntem vocale. Daca doresti sa vezi un lucru, fii tu un exemplu pentru ceilalti.

Hate-ul poate ti l-ai luat si din alte lucruri. Tu zici ca mereu nu inteleg, aia nu intelege, de unde stii tu...de ce ma contrazici. Nici n-ai asteptat sa termin fraza. De unde stii tu ca nu inteleg. Ea are impresia ca eu nu inteleg si asta ma deranjeaza. Imi subestimeaza inteligenta. O inteleg, si-ar dori ca toata lumea sa fie mai transparenta”, a spus Mădălina Pamfile. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, gest neașteptat după ce a aflat că iubitul ei este însurat: „Nu mai are nimic cu această femeie”

Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil!
Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil![Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi, replici dure la adresa Mădălinei Pamfile

Ruxi: „În platou sunteti asa..."nu

stiu." Eu am facut asta, drept urmare eu mi-am luat mai mult hate decat voi. Amandoua ne-am aratat c..., Madalina. Sunt niste faze, e atat de absurd si ridicol".

Ulterior, în apărarea Roxanei Erdei a sărit nimeni alta decât Nicoleta Dragne care a susținut că anumite fete încearcă să manipuleze publicul: „Nu e cazul, toate fetele astea de aici nu sunt proaste, niciuna nu este.

O intorc, o dau, se vede manipularea publicului.

Mi-e greu sa cred cum oamenii nu vad manevrele astea. E o problema sa fii vocala in ziua de azi. Daca cineva isi spune parerea, e catalogata drept mahalagioaica".

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Larisa Udilă, primul comentariu despre Gabriela Prisăcariu după ce a născut: „Să-și fie rușine...”

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Carmen de la Sălciua, gest neașteptat după ce a aflat că iubitul ei este însurat: „Nu mai are nimic cu această femeie”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies