Culiță Sterp, primele declarații despre nuntă: „E ceva ce unește doi oameni”


Culiță Sterp, primele declarații despre nuntă și despre întemeierea unei familii cu femeia iubită. Ce a dezvăluit îndrăgitul artist.


In articol:

La câteva luni de la despărțirea de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa.

Cunoscutul artist a dezvăluit cum a fost trădat de cel pe care îl credea cel mai bun prieten și de la care avea mari așteptări în această viață.

Citeste si: Culiță Sterp a făcut-o praf pe Mirela Vaida în direct! Scandalul cu Emily Burghelea nu este singular! DEZVĂLUIRI

Culiță Sterp, primele declarații despre nuntă! Cu cine se iubește

„M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore. Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a spus Culiță Sterp, în cadrul unui interviu TV.

De câteva luni, Culiță Sterp se iubește cu o tânără domnișoară pe nume Daniela. Pare-se că fata i-a furat inima cântărețului și că se vede alături de ea în fața altarului, dar și tată.

Ce spune Culiță Sterp despre copii

Chiar dacă el a mai fost o dată în fața altarului, este dispus să meargă și a doua oară, pentru că ”orice fată vrea să fie mireasă”.

„Nu mă gândesc acum în momentul ăsta ( n.r. la nunta), însă pe viitor da. Orice fată vrea să fie mireasă. Eu dacă am mai fost odată asta nu înseamnă că pe fata care o să fie cu mine să nu o fac mireasă, e ceva ce unește doi oameni. Mai mult decât căsătorie mă gândesc la copii”, a spus Culiță


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri