Culiță Sterp a mărit recompensa după ce a fost jefuit. Andrei Ciobanu, detalii despre hoți: „Este cineva cunoscut”

Andrei Ciobanu
Andrei Ciobanu a vorbit despre jaful familiei Sterp

Familia Sterp nu mai are liniște de când au intrat hoții în casă la începutul lunii iulie și au plecat cu o sumă mare de bani.

La aproape o lună de când hoții au intrat în casa familiei Sterp și au plecat cu un seif în care se aflau peste 200000 de Euro, Culiță Sterp face tot posibilul pentru a recupera banii.

Artistul își dorește foarte bun ca să afle cine sunt hoții care au intrat în locuință, așa că a decis să facă o mișcare îndrăzneață.
Fiul cel mare al mamei Geta a decis să crească recompensa pentru descoperirea făptașilor, iar întreaga familie nu mai are liniște de când s-a întâmplat nenorocirea.

Dacă inițial Culiță Sterp a anunțat că oferă 20000 de Euro oricui va oferi detalii despre hoți, tânărul a decis să mărească recompensa la 25000 de Euro.

Andrei Ciobanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai familiei Sterp, le-a fost aproape după întregul incident.

Andrei a dezvăluit pe cine suspectează el și ce strategie ar fi avut hoții. Tânărul crede că este vorba despre o persoană apropiată familiei care a știut programul tuturor și și-a permis să intre în locuință fără a fi observat.

„Este cineva cunoscut, cineva care și-a permis să intre în casă, cumva neobservat, pentru că dacă un vecin sau o altă persoană i-ar fi văzut, s-ar fi anulat misiunea lor. Totul a decurs, zic eu, la un anume risc.

Cu siguranță sunt niște cunoștințe, oameni care îi cunosc foarte bine familia și care au știut că Iancu cu mama Geta sunt plecați la mare, Getuța e unde e și Culiță la fel, nu are ce să caute în momentul ăla acasă.

Eu știu o regulă. În general, când e vorba de mai mulți hoți, cineva se va sparge la un moment dat în figuri și îți vei da seama.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oricum, e din zona lor de acolo, Hațeg, Sibiu. Cei care au furat banii, clar sunt săraci, dar la un moment dat se vor afișa.",

a declarat Andrei Ciobanu în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Citeste si: Mama Geta, mesaj pentru hoții care au furat banii familiei: „Să ferească Dumnezeu”

Andrei Ciobanu despre jaful familiei Sterp
Andrei Ciobanu a spus cine crede ca este vinovat[Sursa foto: captura video]

Culiță Sterp mărește recompensa pentru găsirea hoților

De asemenea, Andrei Ciobanu a aflat de la Culiță faptul că recompensa a crescut la 25000 de euro și că speră că hoții vor fi găsiți mai repede, mai ales că Poliția crede că este vorba despre cel puțin 4 oameni care au intrat în casă pentru a putea

ieși cu seiful cu o greutate de peste 100 de kilograme.

Citeste si: Culiță Sterp oferă recompensă pentru cei care îi pot da indicii despre hoți! Cât este dispus să scoată din buzunare

 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Andrei Ciobanu si Culita Sterp
Andrei Ciobanu si Culita Sterp sunt buni prieteni[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu cred aşa ceva! Ce vorbeşti acolo?!” Culiţă Sterp a fost jefuit!

„O informație valabilă, care să îi ajute în rezolvarea cazului, eu am înțeles de la Culiță ceva de 25.000 de euro. Dacă informația va fi adevărată, oamenii aceia chiar vor încasa banii, pentru că știu cât de disperată și cât de mult își dorește familia Sterp să găsească făptașii.

Cel mai mare regret al lor este că au lăsat garda jos, că nu au fost precauți. Sunt foarte mulți oameni care le-au călcat pragul doar să îi viziteze, să facă poze, știind că Arsenie Boca e acolo aproape. Sunt foarte mulți oameni care mergeau în pelerinaj și treceau și pe la ei. Ei așa sunt și cred că așa vor fi permanent, buni la suflet și primitori cu toată lumea", a mai spus Andrei Ciobanu, în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Iancu Sterp, surpriză de proporții pentru mama Geta! În ce ipostaze s-au filmat cei doi

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

„S-ar putea să fie din apropiați”. Iancu Sterp, primele indicii despre hoții care i-au spart casa

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies