„S-ar putea să fie din apropiați”. Iancu Sterp, primele indicii despre hoții care i-au spart casa

„S-ar putea să fie din apropiați”. Iancu Sterp, primele indicii despre hoții care i-au spart casa
„S-ar putea să fie din apropiați”. Iancu Sterp, primele indicii despre hoții care i-au spart casa

Familia Sterp traversează o perioadă extrem de dificilă. Casa lor a fost jefuită, iar acum îi caută pe vinovați. Ce a descoperit Iancu, fratele mai mic al lui Culiță Sterp?

Atât Iancu, cât și Culiță Sterp au anunțat, în urmă cu doar câteva săptămâni, că le-a fost spartă casa. Hoții au furat un seif în care se afla o sumă foarte mare de bani, iar acum încearcă să îi găsească pe vinovați. Ce a descoperit Iancu Sterp?

Citeste si: Culiță Sterp oferă recompensă pentru cei care îi pot da indicii despre hoți! Cât este dispus să scoată din buzunare

Casa familiei Sterp a fost spartă de hoți! Ce indicii au până acum

Atât Iancu, cât și Culiță au anunțat că oferă o recompensă substanțială pentru cei care le vor oferi detalii despre autorii jafului, mai exact 20.000 de euro.

Între timp, artistul a decis să mărească sumă și așa a ajuns la o recompensă de 25.000

de euro pentru persoana care le oferă detalii despre cei care i-au furat seiful din casă. Se pare că celebrul cântăreț de muzică de petrecere a rămas fără circa 300.000 de euro, bani care se aflau în seiful respectiv.

„Pentru cei care nu știți, în urmă cu vreo două săptămâni am fost plecați de acasă, iar cineva ne-a spart casa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bănuim noi că au fost mai mulți indivizi, cel puțin doi sau trei. Au luat un seif de peste 100 de kilograme, era foarte greu pentru un om să îl scoată din casă. În acest clip vreau să ating câteva aspecte pe care mama și Geta nu le-au menționat în vlog-ul trecut. Cel mai important, noi, familia Sterp, oferim 20.000 de euro celui sau celor care ne pot da un indiciu care să ne poată duce la hoți, să recuperăm o parte din bani.


Nu vreau să primesc mesaje la caterincă, e foarte serios vlog-ul ăsta. E ultima carte pe care o putem juca noi, să mai descoperim ceva.

În seiful ăla erau foarte mulți bani, majoritatea aparțineau fratelui meu Culiță. Doar el știe cât doarme departe de casă, mănâncă prin benzinării și câtă oboseală pentru bani. Nicio meserie din lume nu e ușoară și în toate trebuie să investești bani și timp.

Noi, dacă am putut, am făcut bine cui ne-a ieșit în cale, cu puțin sau mult. Dumnezeu ne-a ajutat să mergem tot înainte, chiar dacă nu o să descoperim hoții.

Noi poate o să facem de 100 de ori mai mult, dar oamenii care ne-au luat banii o să îi cheltuie pe toți și iar o să apeleze tot la această variantă de a fura.

La un moment li se va înfunda toată mascarada și vor ajunge rău. Ați văzut și voi cât de greu e să muncești pentru bani. Scopul nostru nu e să băgăm pe nimeni în pușcărie, ci este să mai recupeărm ceva din ce ni s-a luat, din ce e al nostru. O să răspund acolo unde cred eu că e seriozitate”, a explicat Iancu Sterp în cadrul unui videoclip postat pe internet.

Citeste si: Culiță și Iancu Sterp, surpriză din partea unui fan! Ce le-a transmis tânărul în timpul unui concert

 Iancu Sterp, primele indicii despre hoții care i-au spart casa
Iancu Sterp, primele indicii despre hoții care i-au spart casa[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Iancu Sterp: „Să nu aveți încredere nici în prieteni”

Jaful a avut loc în urmă cu două săptămâni și nici până acum nu au descoperit cine este făptașul. Hoții au spart casa familiei Sterp atunci când nu era nimeni acolo, iar Iancu este de părere că hoții i-au urmărit pas cu pas pentru a-și da seama când ar putea avea undă verde.

Din acest motiv, fratele artistului se gândește că cei care au furat banii au fost niște persoane din cercul lor de apropiați.

„Acum două săptămâni am fost la mare, doar un weekend. Geta a rămas acasă singură, iar luni seara a plecat la facultate. Cineva a știut că nu mai este nimeni acasă, eu mă gândesc că s-ar putea să fie din apropiați sau cineva care ne urmărea casa. Altfel nu pot să îmi explic cum și-a dat cineva seama.

Ne-am expus viața de multe ori pe internet, am de venit un pic mai cunoscuți, dar nu este ăsta un motiv bine întemeiat. Sora mea, Geta, când a rămas acasă nu a postat unde este, tot cineva apropiat a intrat și a făcut lucrul ăsta, de aceea am nevoie de un mic indiciu. Nu ne gândeam că ni se putea întâmpla așa ceva. Să nu aveți încredere nici în prieteni”, a mai explicat tânărul.Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Moartea lui Andrei Versace scoate la iveală detalii pe care puțini le știau. Mama influencerului: "Măcar și-a găsit liniștea, fiindcă el era supărat mereu"

Iancu Sterp, dezvăluiri dureroase: „Prietenii mei glumesc pe seama mea: „Din cioban...ai ajuns influencer”

Andreea Mantea, anunț important despre eliminarea din Gala de duminică, 21 iulie! Cine este favoritul săptămânii și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies