Culiță Sterp a fost nominalizat la Survivor România pe 22 mai 2021


Survivor România 2021 - 22 mai 2021. Ce surpriză au avut fanii emisiunii fenomen în seara de sâmbăta 22.05.2021, la jocul de imunitate.


In articol:

Ultima ediţie a emisiunii Survivor România 2021 din data de 22 mai 2021 a avut jocul de imunitate între cele două echipe, Faimoși și Războinici

. Bătălia a fost dată pe un traseu mixt: de apă, al mării Caraibelor şi... uscat. Ambele echipe au avut încrederea că pot duce la bun sfârşit proba traseului dificil şi au sperat că pot fi doar spectatori la consiliul de nominalizare al emisiunii Survivor România 2021. “Vrem să fim răi, doar aici pe traseu. Dacă am câştiga şi acest joc de imunitate, deja avem o săptămâna bună!” a precizat Albert de la echipa Războinicilor.
În urmă cu o zi, echipa Faimoşilor a pierdut primul joc de imunitate în faţa echipei Războinicilor.

Cine a fost nominalizat la Survivor România 2021 pe 22 mai 2021 

Echipa Războinicilor a câştigat jocul de imunitate cu scorul de 10-1. Slăbiţi, înfometaţi şi plini de frustrare, concurenţii echipei Faimoşilor au avut o serie conflicte în tabără. Aceştia au fost abătuți şi ruşinaţi de scorul avut în faţa echipei Războinicilor, la consiliu.

Elena Marin: "Sunt foarte dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat la joc, pentru că e foarte rușinos scorul de 10-1. E clar că se răsfânge asupra noastră... Pe mine s-a răsfrânt... și psihic mă simt căzută. Astăzi am avut o discuție și fiecare se întreba ce ar trebui să schimbăm.

Majoritatea răspunsurilor a fost că suntem prea mulți și trebuie să ne eliminăm. E clar că sunt tensiuni, sunt caractere diferite, oricât am încerca să ne înțelegem, nu vom reuși. Am avut la un moment dat un conflict cu Raluca. Eu am decis să nu ne mai băgăm înseamă și de atunci nu am mai avut conflict. Pe traseu am încercat să o susțin, a încercat să mă susțină. Am încercat fiecare să ne ignorăm, să nu ne mai certăm.
Dacă am reuși să nu ne mai înțepăm la fiecare colț, ar fi o soluție.”
a comentat faimoasa la consiliul de eliminare.

Citeste si: Faimoșii și Războinicii, o nouă bătălie în jocul pentru comunicare! Cine va părăsi competiția? Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 23 mai, de la 20:00 pe Kanal D

Cine a fost nominalizat la survivor astazi
Consiliul - Survivor Roamania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Faimoșii au decis! Incredibil pe cine vor să trimită acasă! Iată pe cine au nominalizat spre eliminare

Culiță de la Survivor România 2021 a fost în atenția colegilor săi pentru a-l nominaliza, pe 22 mai 2021

În urma voturilor concurenţilor din echipa Faimoşilor, Daniel Pavel a făcut mare anunţ.

Dan Pavel:" Culiță 5 voturi. Asta te face să fii în pericol de eliminare."

Culiță: "Mă așteptam și mă bucur că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine. Știu că sunt susținut de oamenii de acasă. Le-am simțit susținerea de-a lungul anilor. Mai am puțin, câteva săptămâni să devin tată și eu sunt încă aici.... Sper că toată lumea să empatizeze cu mine.", a comentat acesta după ce a primit votul majoritar al concurenților de la Faimoși.

Citeste si: Cine a câştigat jocul de imunitate la Survivor România pe 22 mai 2021

Cine a fost nominalizat la survivor aseara
Culita nominalizat pentru eliminare - la consiliul Survivor Romania [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Simona Hapciuc și Alin Sălăjean vorbesc despre strategiile de la Survivor România 2021

Faimoşii de la Survivor România 2021 au pierdut şi primul joc de imunitate al săptămânii

Tensiunile au fost mari în echipa Faimoşilor şi aceştia şi-au spus cuvinte grele, în loc să se mai susţină unii pe alţii. Si cu o seară în urmă, la pierderea primului joc de imunitate au facut acelaşi lucru. Cosmin Stanciu a răbufnit în faţa colegilor dar şi a lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

„Ar trebui să vă bat pe toți. Eu cred că trebuie să mai plece de la noi. Nu suntem uniți. Toți țipă, toți vor să fie individualiști și dacă spun tot ce vreau iese prăpăd. Felul meu de a fi mă face să vorbesc doar despre mine. Am plecat toți cu o energie negativă. S-au întâmplat multe pe bancă", a spus Cosmin Stanciu.

Scandalul a continuat intre Raluca Dumitru şi Culiță Sterp. Aceasta i-a aruncat nisip în față lui Culiță. În urma nominalizărilor primite, pentru pierderea primului joc de imunitate, Sebastian a fost nominalizat pentru eliminarea din concursul pentru supravieţuire.


Abonează-te pe

Citește și:

Larisa Iordache, noua concurentă de la Survivor România 2021?!

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Albert Oprea, cerere în căsătorie la Survivor România 2021: "Nu am avut eu inel cu diamant"

Cine a câştigat jocul de imunitate la Survivor România pe 22 mai 2021

Trucuri pentru cel mai frumos bronz din viata ta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 sfaturi pentru a trata și preveni o erupție acneică

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri