Cu cine se iubește soprana Irina Baianț. Cine este bărbatul cu care și-a refăcut viața, după ce ea și Doru Todoruț au luat-o pe drumuri separate

Cu cine se iubește Irina Baianț

Cu cine se iubește Irina Baianț

Soprana Irina Baianț și-a refăcut viața, după ce s-a despărțit de Doru Todoruț de la Deepcentral. Noul ei partener este foarte cunoscut, deoarece apare foarte des pe un post de televiziune.

Cu cine se iubește soprana Irina Baianț

Irina Baianț are 32 de ani și este de o frumusețe uluitoare. Ea are o carieră foarte impresionantă, în ceea ce privește muzica, dar din păcate, pe plan sentimental nu i-a mers atât de bine, deoarece relația ei cu Doru Todoruț s-a terminat.

În momentul actual pare să fie foarte fericită, deoarece în urmă cu șase luni s-a îndrăgostit.

Artista a fost mereu discretă, când a venit vorba de viața personală, iar exact la fel a procedat și când s-a produs despărțirea dintre ea și Doru Todoruț de la Deepcentral, cu doi ani în urmă.

Motivul despărțirii lor nu a fost făcut public de niciunul dintre cei doi, dar în momementul de față Irina Baianț este îndrăgostită până peste cap de Alexandru Meroiu, un medic stomatolog cunoscut, care prezintă chiar și o emisiune televizată.

Medicul are 28 de ani, iar ea 32 și se îmbină foarte bine pe plan profesional, ambii având succes în carieră. În momentul de față își oferă iubirea unul celuilalt și sunt mai fericiți ca niciodată și așa își doresc să rămână mereu, deoarece se înțeleg foarte bine și se completează.

Cu cine se iubește Irina Baianț
Cu cine se iubește Irina Baianț[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Doru Todoruț iubește din nou. Solistul trupei Deepcentral, primele declarații: „Ne consolidăm ceea ce avem frumos”

Ce a spus Alex Meroiu despre relația lui cu Irina Baianț

Alex Meroiu este considerat unul dintre cei mai buni medici stomatologi, iar multe persoane l-au poreclit drept ,,creatorul de zâmbete”. El a declarat că este adevărat că are o relație cu Irina Baianț, de aproximativ șase luni, și s-au cunoscut prin prieteni comuni.

,,Este adevărat! Sunt împreună cu Irina de aproximativ șase luni! Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni. Ne înțelegem minunat și așa sper să rămân”, a declarat medicul, pentru Cancan.ro.

Celor doi le merge bine pe toate planurile, iar acum pot spune că și-au găsit cu adevărat fericirea, deoarece sunt îndrăgostiți până peste cap și se bucură de fiecare moment pe care îl au împreună.

Ei își doresc să evolueze, iar lucrurile între ei doi să rămână la fel de bune, deoarece au o conexiune specială.

Alex Meroiu, noul iubit al sopranei
Alex Meroiu, noul iubit al sopranei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Doru Todoruț și Irina Baianț s-au despărțit înainte de nuntă

Citeste si: „Au ordin să nu participe”. George Simion, noi detalii despre nunta sa. La marele eveniment au fost invitate aproximativ 10.000 de persoane



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

„Au ordin să nu participe”. George Simion, noi detalii despre nunta sa. La marele eveniment au fost invitate aproximativ 10.000 de persoane

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies