Cu ce zodie nu se înțelege Taurul. Oricât ar încerca nu fac casă bună împreună 

cu ce zodie nu se intelege taurul
Cu ce zodie nu se înțelege Taurul

Ca orice altă zodie, chiar și Taurul poate avea anumite persoane cu care nu se înțelege. Însă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare care este zodia cu care Taurul nu se înțelege deloc, dar și cu care poate face o familie bună.

 

Taurul nu se înțelege deloc cu aceste zodii

Leul îi place să se distreze fără planuri și să fie spontan. Este mai sălbatic, ceea ce îl face mai dificil pentru un Taur să-l întâlnească.

Taurul vrea un sentiment de siguranță în viață, o bază solidă și dovezi de iubire, în timp ce Leul are nevoie să fie în centrul atenției, să fie aplaudat la scena deschisă și, mai ales, să fie respectat. Taurul are nevoie să fie în fruntea listei, așa că Leul va aprecia complimentele maestrului. Amândoi se raportează la lumea materială, dar într-un mod diferit: Taurul vede materialul ca o alinare, iar Leul pentru că îi satisface aspirațiile de succes și îi oferă dovada de succes.
Taurul și Leul nu sunt deloc ușor de îmblânzit. Atunci când vă certați, nu lăsați scântei să iasă. Deoarece personalitățile lor intense îi împiedică să fie o pereche și nu îi vom vedea niciodată într-o relație, nici măcar într-una de prietenie.

Nu există prea multe puncte comune între Taur și Vărsător într-o relație. Atunci când Vărsătorul este înrădăcinat în haos și schimbare, Taurul iubește să stabilească limite și să respecte o rutină.

Taurul este atât materialist, cât și posesiv. Vărsătorul apreciază ideile și nu este de acord cu legătura. Singura modalitate de a se bucura unul de celălalt este dacă Taurul îl învață pe Vărsător ce își dorește, iar Vărsătorul va depune multă energie și efort pentru a-și satisface partenerul. Este dificil să rămână împreună pentru o perioadă lungă de timp, mai ales dacă Taurul nu poate înțelege de ce Săgetătorul nu va fi calm și concentrat.
Ritualurile tipice ale unui Taur sunt atât de plictisitoare pentru un Săgetător. Taurul nu va considera că Săgetătorul are nevoie de schimbare continuă. La început, cele două semne au multe de oferit unul celuilalt și sunt foarte probabil să rămână prieteni buni pentru totdeauna. Dar într-o relație lungă, există doar câteva lucruri care îi țin împreună. Există șansa unei relații de lungă durată sau chiar a unei căsătorii dacă încep ca prieteni și dezvoltă o relație mai profundă pe parcursul anilor, sau chiar deceniilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Horoscop Peşti Mai 2024. Nativii Peşti întâlnesc oameni noi

dragoste taur
Cu ce zodie nu se înțelege Taurul[Sursa foto: freepik]

Citește și: Horoscop Fecioară Mai 2024. Nativii Fecioară vor avea o lună dificilă

Cu zodia Scorpion se poate înțelege dacă amândoi fac eforturi

Taurul este una dintre cele mai stabile și rezistente zodii din horoscop, iar cel mai bun prieten pentru el este Scorpionul. O pereche dintre aceste două zodii este puternică și echilibrată, iar partenerul lor este foarte devotat și încrezător. Taurul și scorpionul sunt semne de apă și pământ, așa că sunt un cuplu perfect de sentimente. Taurul este un partener pe care Scorpionul îl va aprecia pentru rezistență și curaj.

În plus, acest lucru crește pasiunea și intensitatea relației lor, ceea ce poate ajuta la echilibrarea naturii mai calme a Taurului. Scorpionul este, de asemenea, foarte sensibil și poate ajuta Taurul să-și exprime emoțiile.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

taur si zodiile cu care se intelege
Cu ce zodie nu se înțelege Taurul[Sursa foto: freepik]

Care este cea mai bună compatibilitate cu Taur

Taurul se potrivește bine cu Scorpionul. Deoarece Fecioara și Taurul sunt semne de Pământ, este una dintre ele. Acești doi oameni sunt prieteni și au o relație puternică deoarece au aceleași valori și obiective. Taurii sunt buni parteneri cu Capricornii, de asemenea.Ambele zodii sunt pragmatice și pragmatice în ceea ce privește viața și apreciază siguranța și stabilitatea. În plus, deoarece Capricornul este un semn cardinal, va ajuta la aducerea de noi idei și perspective în relații, în timp ce Taurul va fi acolo pentru a menține și consolida fundamentele acesteia.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs.

compatibilitate taur
Cu ce zodie nu se înțelege Taurul[Sursa foto: freepik]Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Fecioară Mai 2024. Nativii Fecioară vor avea o lună dificilă

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este Kai Trump, nepoata lui Donald Trump care a dezvăluit o latură neașteptată a bunicului său: ”Este foarte grijuliu și iubitor”

Cristina Cioran, despre motivele pentru care se învinovățește pentru tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. „Nu am avut curajul să am curaj. E vina mea.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies