Cu ce se ocupă Sergio de la Puterea dragostei! Au apărut imagini incendiare cu el


Cum a fost fotografiat Sergio, noul concurent de la Puterea dragostei. Ce imagini au apărut cu el pe internet, ce face el în afara emisiunii.


In articol:

Sergio este noul concurent care a intrat în casa Puterea Dragostei și a reușit să îi lase pe toți fără cuvinte încă din primele momente.

Tânărul a atras atenția fetelor atunci când a decis să îi aducă fiecăreia câte un trandafir alb fiecărei concurente. Pentru Andreea Oprică a adus un trandafir roșu. El și-a justificat și gestul și a spus că a intrat în emisiune special pentru ea.

Sergio si Andreea Oprica
Sergio si Andreea Oprica

Înainte de a fi concurent la Puterea dragostei și de a intra în camera roșie cu Andreea Oprica, Sergio avea o meserie care, cu siguranță că o va interesa pe concurentă. La fel ca ea, Sergio este fotomodel și pune mare preț pe aspectul său fizic.

Citeste si: De ce s-au despărțit, de fapt! Bianca și Livian au dezvăluit adevăratul motiv: „Te întâlnești cu ăia cu care ai umblat și...”

Sergio de la Puterea dragostei
Sergio de la Puterea dragostei

Pe pagina sa de Instagram, Sergio are mai multe footgrafii alături de alte fotomodele cu care s-a fotografiat pentru diferite campanii.

Sergio de la Puterea dragostei
Sergio de la Puterea dragostei

Acesta a defilat de multe ori în Italia pentru mai multe case de modă celebre, iar look-ul său l-a ajutat să se remarce.

Sergio de la Puterea dragostei
Sergio de la Puterea dragostei

Citeste si: Phillip de la Puterea dragostei, prima reacție după despărțirea de Ligi: „M-am înșelat în privința ei...”

Sergio, în conflict cu băieții de la Puterea dragostei

Când i-a cunoscut pe băieți, situația a stat puțin diferit. Sergio a refuzat să dea mâna cu Turcu, după care a explicat de ce.

„Turcule, cu tine nu pot să dau noroc! Cred că noi doi ne cunoaștem deja”, i-a spus Sergio lui Turcu.
„Turcu a avut treabă cu fratele meu, cu Pavarotti. Noi suntem mai mulți frați. El a avut treabă cu Roxana. Voi dacă ați fi în locul meu, dacă v-ar înjura cineva de familie, de mamă, cum ați reacționa? Ai putea să dai noroc cu persoana repsectivă? Din respect față de familia mea nu pot să dau mâna cu el”, a povestit Sergio.

Citeste si: Sergio, noul concurent de la Puterea Dragostei, în centrul unei noi controverse. Fratele lui a publicat poze indecente cu Roxana

„Eu știu că n-am procedat ok, dar eu sunt impulsiv”, s-a apărat Turcu, care i-ar fi adresa injurii lui Pavarotti și familiei lui.

„Fratele meu, Pavarotti, n-a vrut niciodată să publice chestiile alea. Fratele meu și Roxana vorbeau mai demult. Un alt frate a văzut mesaje de la Turcu, după ce au schimbat telefoanele, a luat foc și a postat fotografiile”, a explicat noul concurent.


Citește și:

Deși a părăsit-o pentru Florentina, Livian de la Puterea Dragostei o atacă dur pe Bianca Comănici: „Atâtea amintiri pe care tu…”

Suferință nemărginită pentru Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: „Am nevoie de voi…”

Sunătoarea, antidepresivul tău natural. Moduri de utilizare!

Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend!

Vremea de miercuri, 30 septembrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de ploi!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Chrissy Teigen a suferit complicații severe ale sarcinii! „Sângerarea nu se oprește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri