Cu ce se curăță husa de telefon. Cum poate arăta ca nouă chiar și după mult timp de folosință


Bineînțeles că toată lumea își dorește o husă, de o culoare anume sau de un anumit tip de material, dar cel mai important, să fie rezistentă.


In articol:

Iar atunci când vine vorba de rezistență, nu ne referim doar la durabilitatea unei huse, ci și la curățarea acesteia, pentru a rezista cât mai mult. Află din rândurile următoare, cu ce îți poți curăța husa de telefon.

 

Huse de telefon

Husele telefoanelor pot fi din trei tipuri de material, fie silicon sau piele, fie plastic dur. Fiecare are construcția ei, atât în ceea ce privește materialul, cât și alte accesorii aferente.

Pot fi netede sau să fie de tipul agendelor (pentru a se închide) sau în ceea ce privește accesoriile, pot avea inele de prindere sau inele de susținere.

Majoritatea persoanelor optează pentru husele din silicon datorită faptului că este mai subțire, în comparație cu celelalte tipuri de huse. Restul tipurilor de huse, tind să fie puțin mai grele, prin urmare, îngreunează telefonul.

Totodată, se recomandă husa din piele, pentru că acest material este de calitate, iar dacă husa respectivă este și de tip „agendă” este cu atât mai bine, datorită faptului că îi oferă protecție

completă telefonului tău.

cum curat husa din silicon

Citeste si: O husa iPhone potrivită plus multe altele puteți găsi pe Tozmobile.ro!

Cu ce se curăță husa de telefon

Husă din silicon

Acest tip de husă este cel mai simplu de curățat, pentru că ai nevoie doar de apă și detergent de vase sau chiar de săpun lichid de mâini.

Cu ajutorul unei cârpe (din bumbac) poți curăța marginile și colțurile husei, pentru a ajunge cât mai bine. Dacă dorești să îți dezinfectezi periodic husa de telefon, poți folosi alcool și o lavetă.

Husă din piele

Tipul acesta de husă este cea mai pretențioasă, atunci când vine vorba de curățare. Tocmai din acest motiv, trebuie să achiziționați un anumit produs special (detergent sau spray), pentru a reuși să curățați cu adevărat husa telefonului. NU se spală cu apă!

Husă din plastic dur

Și acest tip de husă este unul care se poate curăța cu ușurință, nu la fel ca cea din silicon, însă tot printr-o modalitate ușoară. Se poate curăța cu spray de mobilă, șervețele universale umede sau chiar cu apă și săpun. Iar apoi doar se clătește foarte bine. Înainte să o pui la telefon, trebuie să o usuci la fel de bine.

Husă transparentă

Pentru majoritatea persoanelor care se află în posesia unei huse transparente, marea problemă o reprezintă faptul că la un moment dat, se îngălbenește. În cazul în care și tu te afli în aceeași situație, poți încerca să-ți cureți husa cu apă, în care vei dizolva detergent lichid special pentru haine albe. NU trebuie să folosești înălbitor sau alte substanțe pentru că există un mare risc să nu o mai ai, după spălare!

cum curat husa din piele

Citeste si: Cum să te bucuri cât mai mult timp de telefonul tău? Reguli simple de întreținere

Cu ce se curăță telefonul

Este cunoscut deja faptul că pe lângă husă, inclusiv pe telefonul mobil se află nenumărate bacterii și microbi, prin urmare, cu ocazia faptului că ai curățat husa, este momentul perfect să cureți și telefonul.

Primul pas este reprezentat de închiderea telefonului, pentru a nu se întâmpla ceva cu el. Apoi se curăță marginile, iar cu ajutorul apei distilate, în combinație cu alcoolul. Acestea două se pun într-un pulverizator și se pulverizează pe o cârpă moale (din micro-fibră). Apoi se curăță zonele mici și înguste ale telefonului mobil (porturi și butoane). Puteți utiliza și scobitori, dar și bețișoare de urechi.

cum curat husa din plastic dur

Citeste si: 4 motive pentru care trebuie sa iti cumperi o husa pentru telefon

Recomandări pentru a păstra telefonul și husa curate

Se recomandă ca imediat ce ați văzut orice fel de pată, fie ea de font de ten, de mâncare sau de ceva dulce, să curățați husa sau telefonul (în funcție de unde se află pata).

De asemenea, se recomandă și igiena mâinilor, pentru a nu folosi telefonul cu mâinile murdare, după mâncare sau alte activități. Iar de fiecare dată când folosiți telefonul mobil, obișnuiți-vă să folosiți gelul dezinfectant și totodată mare grijă lângă ce alte obiecte depozitați telefonul. Astfel, vei putea evita eventualele zgârieturi sau murdăriri ale husei sau ale telefonului mobil.

cum curat husa transparenta

Citeste si: Ai un smartphone si vrei sa te bucuri de o intrebuintare de durata? Afla ce trebuie sa faci


Abonează-te pe

Citește și:

O husa iPhone potrivită plus multe altele puteți găsi pe Tozmobile.ro!

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

6 Motive pentru care investiția într-un iPhone 11 este cea mai bună alegere

4 motive pentru care trebuie sa iti cumperi o husa pentru telefon

Ai un smartphone si vrei sa te bucuri de o intrebuintare de durata? Afla ce trebuie sa faci

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri