Mama Geta este cunoscută pentru toate preparatele pe care le pregătește și le scoate la vânzare, fiind extrem de apreciată pentru toată munca pe care o depune.
Românii au observat deja mai multe scumpiri la alimente și nu doar cele de bază au ajuns să coste mai mult. Gospodinele sunt primele care observă că atunci când trebuie să meargă la magazin sau în piață, scot din buzunar mai mulți bani decât până acum, însă nu doar ele au constatat asta. Producătorii au și ei nevoie de mai mulți bani pentru a scoate preparatele la vânzare, așa că și produsele bio au acum prețul mai ridicat. Mama Geta este cunoscută și apreciată pentru faptul că este extrem de muncitoare, iar aceasta scoate la piață o mulțime de preparate bio, lapte, brânză, caș, dar și cunoscuta pastramă de berbecuț, pentru care are numeroase comenzi.
Cu cât vinde mama Geta un kilogram de pastramă de berbecuț și ce trucuri are pentru acest preparat?
Mediul online este portalul prin care familia Sterp își anunță de fiecare dată bunătățile care urmează să fie aduse în fața gurmanzilor, iar tot acolo mama Geta postează pașii prin care ajunge la rezultatul final, mult așteptat, după ore și zile de muncă. La un moment dat, mama Geta anunțat că prețul pentru un kilogram de pastramă de berbecuț este de 70 de lei, însă ulterior, într-un videoclip, Getuța a menționat că prețul ajunge la 90 de lei.
Scumpirile vin în urma multor ore de muncă, iar atunci când primesc diferite comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare, Iancu și Geta postează videoclipuri prin care amintesc cât e de greu să ajungi la rezultatul final. „Avem comenzi foarte multe. E un proces lung. Pentru că am văzut că sunt câțiva pe aici care m-au luat la rost că vând pastrama cu 70 de lei kilogramul, o să o vindeam cu 90 de lei kilogramul.
Este de lucru, să crești animalele, să prepari pastrama”, a spus Getuța Sterp într-un videoclip, acum ceva timp. Întreg procesul nu este deloc unul ușor, așa că Iancu Sterp, fiul cel mic al mamei Geta, a postat adesea videoclipuri și a explicat care este întreg procesul ca delicatețea să ajungă pe masa. Și Geta a oferit câteva detalii, în online, cu privire la mici trucuri folosite la preparat.
„Carnea este lăsată trei zile la macerat, pentru a se frăgezi temeinic, după care este unsă cu un amestec de condimente, cu usturoi mult, cimbru, boia dulce și sare. Eu vreau să vă spun că, pentru mine, pastrama este o trufanda. O delicatesă pe care nu o găsiți la orice colț, mai ales făcută cum o facem noi, din oile crescute 100% Bio, care merg pe câmp, mănâncă porumb, beau apă de la râu.
Oi crescute natural, carne 100% Bio, cu usturoi Bio, așa ceva chiar nu găsiți oriunde.”, a mai spus Geta Sterp.
Mama Geta este cunoscută pentru toate preparatele pe care le pregătește și le scoate la vânzare, fiind extrem de apreciată pentru toată munca pe care o depune.
Există sau nu, vreo ameliorare în starea de sănătate a compozitorului Horia Moculescu? Fiica acestuia, Nidia Moculescu, a ieșit pentru prima dată să vorbească despre cele întâmplate!
Elena Kadar11 noiembrie 2025Actualizat: 11 noiembrie 2025, 09:31
Toată România este afectată de starea precară de sănătate pe care compozitorul o are de câteva zile bune, recent, apărând noi declarații și din partea fiicei sale.