Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Artista a adus vorba de prima căsnicie, chiar în biserică!

Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Artista a adus vorba de prima căsnicie, chiar în biserică!
Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Artista a adus vorba de prima căsnicie, chiar în biserică!

Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu cu o zi în urmă.

Cristina Spătar traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. După mai bine de 7 ani de la divorțul de fostul soț, care a reprezentat o perioadă plină de suferință pentru artistă, Cristina Spătar și partenerul său actual, Vicențiu Mocanu, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Ziua de ieri, 24 iunie 2023, va rămâne mereu în amintirea Cristinei Spătar și a partenerul său, Vicențiu Mocanu, care au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu.

Evenimentul a fost unul foarte emoționant, în cadrul căruia au participat sute de invitați, printre care familiile celor doi, dar și persoane apropiate care s-au bucurat alături de miri într-una dintre cele mai importante zile din viața lor.

Ce a spus Cristina Spătar în biserică de față cu soțul său

Citește și: „Cel mai important eveniment. Nu mi-a venit să cred ce cadou am primit de la Vicky.” Cristina Spătar a vorbit despre nuntă. Ce cadou uimitor i-a făcut soțul ei

Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Artista a adus vorba de prima căsnicie chiar în biserică!
Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Artista a adus vorba de prima căsnicie chiar în biserică![Sursa foto: wowbiz]

Cristina Spătar și Vicențiu Moraru au fost vizibil emoționați pe parcursul ceremoniei religioase, care a avut o însemnătate puternică pentru ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Astfel, chiar dacă a mai îmbrăcat o dată rochia de mireasă, artista a mărturisit că a uitat care sunt obiceiurile, făcând și o glumă pe seama acestui lucru înainte de a intra în biserică alături de soțul său.

Mai exact, atunci când Cristina Spătar și Vicențiu Moraru au ajuns la biserică, trebuia să țină cont de anumite reguli conform cărora bărbatul este cel care intră primul în biserică cu buchetul miresei și își așteaptă soția pentru a i-l oferi.

Artista a uitat complet acest aspect, astfel că, în momentul în care a fost atenționată de cum trebuie să procedeze, a dat de înțeles că nu mai este deloc în temă cu astfel de tradiții, chiar dacă a mai făcut o dată acest lucru.

„Care știți organizarea? Că eu nu mai țin minte.”,    a spus Cristina Spătar, amuzându-se de situație.

Cristinei Spătar i s-a făcut rău în biserică

Citește și: ”Să fiți sănătoși și fericiți!” Cristina Spătar s-a afișat alături de fiul soțului ei! Vedeta a publicat o fotografie de colecție alături de Vicențiu Mocanu și copiii lor

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Cristinei Spătar i s-a făcut rău în biserică
Cristinei Spătar i s-a făcut rău în biserică[Sursa foto: wowbiz]

Cristina Spătar a strălucit la brațele partenerului său, purtând o rochie superbă cu umerii goi, care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Pe cap artista a purtat o coroniță finuță, iar în privința părului a optat pentru o coafură lejeră. Buchetul de cale alb a completat perfect întreg tabloul.

Cu toate acestea, emoțiile copleșitoare și temperaturile ridicate din ziua respectivă au făcut-o pe Cristina Spătar să întâmpine probleme în timpul cununiei religioase.

Astfel, la un moment dat, în biserică, s-a sprijinit cu mâna de umărul soțului său, cerând ulterior și un pahar cu apă.

 Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri. Au ajuns să exagereze cu intervențiile la față.” Monica Tatoiu, mesaj dur pentru femei!

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies