Cristina Șișcanu, jefuită de menajeră: „Am simțit-o că este alunecoasă”


Ce s-a întâmplat în casa Cristinei Șișcanu. Vedeta a dezvăluit că mai multe lucruri îi lipsesc din locuință.


In articol:

Cistina Șișcanu a avut parte de o experiență extrem de neplăcută. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a trezit că îi lipsesc mai multe obiecte din locuință, iar persoana care se face vinovată este chiar menajera familiei.

Se pare că femeia angajată ca să facă ordine în casă a plecat cu mai multe obiecte din locuința familiei. Cristina Șișcanu a dezvăluit că mereu a avut o strângere de inimă în a primi persoane străine în casă, mai ales că în trecut casa i-a fost călcată de hoți.

Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristina Șișcanu revine pe micul ecran! Primele declarații despre emisiunea pe care o va prezenta: „Sunt pregătită pentru filmări”

Evenimentul neplăcut a avut loc în anul 2013, iar atunci Cristina Șișcanu a trăit o adevărată traumă. Atunci, soția lui Mădălin Ionescu s-a temut să mai stea în propria locuință din cauza hoților.

Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, furată de menajera familiei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristina Șișcanu a răbufnit pe rețelele sociale: „Umbli cu alte femei, când ai o soție acasă”

Mi-au întors casa cu fundul în sus și a fost groaznic când am găsit-o așa.

Mai ales atunci, că aproape i-am găsit pe hoți în casă. Eu i-am văzut practic cum au sărit gardul și au luat-o la fugă, s-au urcat în mașină și au plecat. Un eveniment de genul ăsta te marchează ”, a povestit Cristina Șișcanu în cadrul unui interviu TV.

Femeia angajată de Cristina Șișcanu a fugit cu mai multe obiecte din casă

De data aceasta, femeia pe care Cristina Ionescu a angajat-o pentru a face curățenie în casă a plecat cu mai multe obiecte, precum mostre de parfum, dar și alte lucruri.

Pusă în fața faptului împlinit, se pare că menajera a preferat să fugă din casă, pentru a nu da explicații referitoare la obiectele lipsă din locuință.

De asemenea, Cristina Șișcanu susține că întotdeauna a fost extrem de generoasă cu persoanele care i-au trecut pragul și au ajutat-o în casă, așa că nu înțelege acest comportament.

 

Vedeta a spus că doamna respectivă nu i-a inspirat niciodată încredere, mai ales că fusese la nişte prieteni de-ai ei, care nu au plăcut-o. „Aveam o doamnă, nu o mai am. Aveam o doamnă care ne ajuta la curăţenie, venea de două ori pe săptămână. Am observat că nu e prea ok din punct de vedere al caracterului. Chiar nişte prieteni au încercat-o mai întâi, soţul prieteniei nu a agreat-o, am luat-o noi, dar am fost mereu cu inima strânsă, am simţit-o că e alunecoasă. S-a mai întâmplat un episod, nu mi-a inspirat niciodată încredere. Dacă o întrebam unde e un anumit obiect, îmi spunea "Aoleu, nu am luat eu nimic". Dar nu o acuzam de nimic, doar o întrebam, ca şi cum l-aş fi întrebat pe soţul meu. Tot timpul se justifica", a început Cristina Şişcanu povestea.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu se mai înțeleg? Ce discuții apar între cei doi: „Pe mine mă enervează lucrul ăsta”

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Mădălin Ionescu a făcut anunţul emoţionant: "Un băieţel! Urmează"

Cristina Șișcanu îți dorește să devină mamă din nou: „Un băiețel”

Cristina Șișcanu trece prin momente grele! Familia sa se află în Ucraina, în mijlocul războiului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Nicole Cherry, despre operațiile estetice! Are sau nu artista intervenții la nivelul feței: „Nu aș avea de ce să mint”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri