Cristina Șișcanu aruncă bomba! Cine crede fosta faimoasă că va câștiga Survivor România! Surpriza este uriașă


Cristina Șișcanu a vorbit despre posibilul câștigător al primului sezon Survivor România, dar, în mod surprinzător, nu a pariat pe un faimos.


In articol:

Survivor România și-a desemnat ultimii opt competitori. Dintre cei 42 participanți la show-ul de supraviețurie, acum, cei mai buni dintre cei mai buni au intrat în linie dreaptă și râvnesc la marele trofeu. Până acolo, mai este însă un drum de străbătut și zarurile nu sunt deloc aruncate.

În țară însă, foștii concurenți merg pe mâna unor concurenți, fie de la războinci, fie de la faimoși. De pildă, Grațiela a declarat, recent, la Fanarena, că îl vede pe Cezar Juratoni câștigător, dar și pe Ghiță Balmuș. De altă părere este însă Cristina Șișcanu, care, într-un live pe Instagram, a dat un răspuns surprinzător atunci când a fost întrebată pe cine ar considera ea că ar putea fi învingător.

Cristina Șișcanu vede un războinic câștigător la Survivor România! ”A fost foarte bun în competiție până acum”

Astfel, Cristina Șișcanu vede un războinic câștigător la Survivor România. ”Toți sunt buni, dar mie mi se pare că Emanuel ar fi cel mai îndreptățit să ia trofeul. A fost foarte bun în competiție până acum”, a comentat frumoasa femeie pe adresa sa de socializare.

 

Cristina Șișcanu a povestit detalii care nu se văd la televizor, după ce s-a întors din Republica Dominincană, după experiența Survivor România.

„Nu ne spălam, doar în mare! Nevoile… în junglă, pe unde apucai, cu frica să nu te muște cineva! Și încă ceva, Survivor România este la primul sezon. Nu confundați cu Exatlon. Condițiile de trai sunt mult mai grele la Survivor, decât la Exatlon”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram, răspunzând la întrebarea unui fan.

”Eu eram obișnuită cu dietele, și mă descurcam, dar unii dintre noi... nu”

”Era greu, foarte greu, mai ales pentru colegii mei bărbați. Eu eram obișnuită cu dietele, și mă descurcam, dar unii dintre noi... nu. Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea”, a dezvăluit faimoasa la WOWbiz.ro, apoi a mai specificat faptul că, în ciuda tuturor acestor lipsuri, i-a oferit lingura de orez unui coleg din competițieCitește și:

Horoscop zilnic, miercuri, 23 septembrie 2020. Racii trebuie să fie mai atenţi la nevoile partenerului de viaţă

Divorț neașteptat în showbiz! Kim Kardashian vrea să îi spună „adio” lui Kanye West! „Se simte blocată din cauza lui!”

Andra se lasă pe mâna esteticienilor! Ce operație vrea să își facă solista? „O intervenție sau injecții…”

Andra Volos și Iancu Sterp sunt cel mai nou cuplu din showbiz?! Au fost dați de gol chiar de o fană! „E o mincinoasă!”

Ce avere au Culiţă şi Iancu Sterp? Cântăreţul şi fostul participant Survivor nu trăiesc în lux, deşi au o mulţime de bani

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cristina Şişcanu, apariție fără sutien, la Bravo ai stil - Celebrities! Maurice Munteanu a atacat-o dur! "Tu te-ai uitat în oglindă, la tine acasă!?"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri