Cristina Mihaela Dorobantu îşi donează ziua de naştere pentru a oferi 10.000 lei îngrijirii oamenilor cu boli incurabile!


Cristina Mihaela Dorobanţu împlineşte 27 de ani, pe 27 iunie, însă anul acesta şi-a propus să renunţe la a primi cadouri şi îi roagă pe cei apropiaţi să doneze, în schimb, bani pentru o cauză nobilă.
 
Frumoasa prezentatoare a rubricii “Secrete între fete” de la Kanal D apelează şi la fanii ei numeroşi de la Instagram şi îşi doreşte ca, împreună cu aceştia, să strângă suma de 10.000 lei, bani care vor fi donaţi unei fundaţii care are în grijă persoane ce suferă de boli incurabile. 
 
“Pe 27 iunie voi împlini 27 de ani şi îţi cer ajutorul pentru a face un gest frumos împreună. Mi-am propus să strâng cu ajutorul vostru suma de 10.000 de lei pentru a schimba în bine viaţa unor oameni care suferă de boli incurabile.
Aceşti oameni se află în îngrijirea Fundaţiei Hospice Casa Speranţei”, a scris Cristina Mihaela Dorobanţu pe pagina sa de socializare.
Iniţiativa Cristinei i-a emoţionat pe prietenii şi admiratorii acesteia, ei asigurând-o că o vor sprijini în acest demers.
 
Este pentru prima data când vedeta se implică într-o acţiune atât de amplă, cu un scop atât de impresionant.
 
“Celor ce vor să-mi facă un cadou de ziua mea de naştere le adresez rugămintea să nu mai caute prin magazine cadoul potrivit ci să doneze orice sumă de bani în acest cont. Doar împreună îi putem ajuta pe cei care au nevoie de acest lucru. Haideţi să facem împreună un gest frumos anul acesta.
Şi, începând de acum, de fiecare dată când este nevoie!”, adaugă vedeta. 
Fundaţia Hospice Casa Speranţei foloseşte fondurile strânse pentru a le oferii servicii gratuite de îngrijire copiilor şi adulţiilor afectaţi de boli incurabile. Până în prezent, peste 20.000 de persoane afectate de de aceste boli, copii şi adulţi, au beneficiat de serviciile de îngrijre gratuită ale HOSPICE Casa Speranţei.
 
Donaţiile pot fi realizate aici:  http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6087  

Abonează-te pe

Citește și:

Alina, finalista de la Bravo, ai stil! All Stars" nu a reusit sa ia premiul cel mare, dar cu siguranta poate fi considera cea mai sexy concurenta

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Pantofii potriviti pentru evenimentele nocturne

Mare grija! Ce se intampla in organismul tau dupa ce faci un AVORT

Traditii si superstitii de Sanziene (Dragaica)! Ce trebuie sa faci sa iti visezi ursitul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Cine este românca omorâtă de rechin. “Nedreptățile şi veninul (șpăgile încasate - taxa de şmecher) s-au răzbunat"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri