Cristina Mihaela Dorobanţu, costum inedit de Halloween. Cum să te costumezi şi tu ca ea în doar 5 minute


Astăzi, 31 noiembrie, se sărbătoreşte Halloween-ul şi, deşi majoritatea petrecerilor au avut deja loc încă din weekend, mulţi aleg să respecte sărbătoarea întru totul şi vor petrece în noaptea asta.

Dar în ce se vor costuma vedetele noastre, oare?

În cazul în care ideile tale au fost deja folosite de alţii, sau nu ai vreo idee sclipitoare, Cristina Mihaela Dorobanţu, fosta concurentă „Bravo, ai stil!” te învaţă câteva lucruri practice.

În loc să investeşti sute de lei într-un costum de Halloween, pe care cel mai probabil nu-l vei mai folosi niciodată, alege câteva piese vestimentare din propria garderobă, pentru o idee super originală.

De departe una dintre cele mai reuşite şi mai originale idei de costumaţie, care are legătură cu moda şi care este disponibil, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, este gurul modei, Karl Lagerfeld.

Cristina Mihaela Dorobanţu s-a costumat anul acesta în Karl Lagerfeld, pentru petrecerea de Halloween!

Pentru acest costum nu ai nevoie să cumperi decât o perucă, asta în cazul în care nu ai una pe-acasă. În rest, absolut toate piesele vestimentare şi accesoriile, se pot găsi chiar în dulapul tău. Trebuie doar să fii creativă.

În cel mai rău caz, dacă nu ai deja aceste piese vestimentare în garderoba ta, poţi da o fugă să ţi le cumperi şi, cu ocazia asta, ai şi costum de Halloween şi rămâi şi cu câteva produse pe care le poţi purta ulterior.
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Prăjitură rapidă cu biscuiți și frișcă - simplă, delicioasă și fără coacere!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri