Cristina Mihaela a atras toate privirile cu o geantă de lux. Uite cât costă accesoriul la care visează orice doamnă. FOTO!


Cristina Mihaela, apariţie de senzaţie la un eveniment monden. Uite ce geantă a purtat vedeta.

Cristina Mihaela, realizatoarea rubricii "Secrete între fete" de la Teo Show, este un model pentru urmaşele Evei, mai ales când vine vorba de fashion şi styling.

Tânăra este una dintre cele mai iubite foste concurente de la "Bravo, ai stil !" şi are o comunitate mare de prieteni pe instagram, amici cărora le răspunde la toate curiozităţile.

Doamnele sunt fericite că se pot inspira din ţinutele ei şi îi pot cere sfaturi despre produse cosmetice, haine, tratamente de întreţinere corporală şi câteodată chiar despre dragoste, iar bărbaţii se mulţumesc să-i dea “like-uri” şi comentarii laudative, căci, vorba aceea, ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place.

Ei bine, de curând, frumoasa noastră protagonistă a participat la un eveniment monden, găzduit de un centru de înfrumuseţare şi slăbit, şi am remarcat că privirile doamnelor erau aţintite la gentuţa albă a Cristinei.

"Bijuteria" vedetei aparţine unui brand celebru pe care cunoscătoarele l-au identificat, cu siguranţă. Accesoriul de lux costa în jur de 1400 de euro şi se potriveşte perfect cu ţinuta purtată de fericita lui posesoare.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Maria a murit în urma unei operații la nas. Era primită cadou de familie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri