Cristina Ich este însărcinată, dar nu s-a lăsat de țigări. Toate mămicile o judecă


Cristina Ich a dezvăluit astăzi că este însărcinată. Ce a pățit vedeta.

După ce s-a zvonit că este însărcinată, o cunoscută vedetă din România a decis să facă publică această informație. Cristina Ich urmează să devină mamă pentru prima dată si a postat prima imagine cu burtica de gravidă.

Vedeta a scris și un mesaj despre această veste care a copleșit-o. Cristina va avea un băiețel, iar prima imagine cu burtica de gravidă este adorabilă.

Nici nu stiu ce sa scriu ..... 
Sunt copleșită de emoții și mă tot gândesc la ceea ce spunea Paleologu: "Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită"! 
Mie,

ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost naibii de greu.... și sunt sigură că nu numai pentru mine. 
Sunt un copil care îți spune că va avea un copil și nu pentru că vreau să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur și unii dintre voi ați fost martori la acest lucru. 

Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată. 
Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1000 de gânduri care au făcut în final să ajungă la un singur concluzie: "Ich, nu mai ești singur!", Desi iubeam singurătatea, mă regândseam în ea.


M-am trezit din această singurătate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care îl iubesc și cu un copil ce urmează să vină.  Sună ciudat și asemănătoare cu miile de povesti de dragoste (nu mi place această chestie asta), dar ar fi bine să cobor cu picioarele pe pământ și să înțeleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții sunt de miile
de ani aceleași. 


Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atatea luni în care am trăit să țin ascuns ceva ce vreau să fie doar pentru mine. 
Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu vreau să fac din copilul meu un influențator de copil și să mă gândesc cum îmi măresc locurile de muncă, sau ce produs de plasare fac mai mult pe copilul meu și nici nu-mi mai doresc acest lucru!

Am făcut acest editorial unic ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă
de a "smulge" informații despre ceva atât de personal.  Nu stiu cum sa descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de gasit, dar vreau sa stiu un singur lucru: el va fi exact asa cum am dorit eu sa fiu un barbat! 


Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da... este băiat. :)  Cam atât. 

V-aș ruga să nu judecați decizia de a nu face public sarcina de când am aflat că sunt gravidă și înțeleg că unele lucruri nu sunt "împărțite" pe platformele de socializare”, a scris vedeta pe pagina sa de socializare în urmă cu puțin timp.

Cu toate acestea, Cristina nu s-a lasat de fumat. A fost surpinsa de curand in timp ce tragea cu patos dintr-o tigara, spre indignarea tuturor mamicilor. 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Dieta Roxanei Vancea. Cum a slăbit vedeta

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

CITEȘTE: Alimente cu puține calorii pe care le poți adăuga în dieta ta

CITEȘTE: Dieta SCARSDALE. Principii de baza, reguli, idei de meniu pentru 7 zile

CITEȘTE: 6 Idei de mic dejun dacă ești la dietă


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEŞTE: Cele mai bune filme romantice pe NETFLIX în 2022

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri