Cristina Demetrescu: cand apar marile CUMPENE ale vietii! Acestea sunt varstele CRITICE!


Cristina Demetrescu: cand apar marile CUMPENE ale vietii! Acestea sunt varstele CRITICE!

Cumpenele sunt definite in toate formele de arta divinatorie. In Tarot, de pilda, lama cu umarul VI reprezinta alegerea ce trebuie facuta la bifurcatie de drum.

Am constatat ca cei mai multi clienti, intuindu-si examenele, apar la consultatie tocmai in pragul varstelor mai sus amintite. Simt anumite presiuni, insa multi nu stiu incotro s-o apuce. Se cer schimbari majore si examenele prezinta adesea adevarate subiecte de olimpiada, au schepsisuri si cei in cauza se pot pacali. Simt ca trebuie sa faca anumite schimbari, insa multi cred ca daca schimba un serviciu cu altul sau isi schimba look-ul, au facut ce trebuia. Aici se cere corectarea in primul rand a unor greseli karmice, iar daca pana la 29 de ani toate vi s-au impotrivit, e cazul sa realizati ca vi se da sansa sa va schimbati soarta, alegand sa faceti altceva in viata.
Spre 59 de ani pot aparea diverse afectiuni pe sanatate, ca raspuns al unor lectii de viata neinsusite, carora macar dupa aceasta varsta, cand orice om ar trebui sa se apropie de intelepciune,  trebuie sa le gasiti raspuns.

Fara credinta nu se mai poate.

Alte cumpene sau examene astrale apar la fiecare 9 ani si va dau sansa sa incheiati diverse ciclurii ale vieti. Oamenii sunt pe pamant pentru evolutie si reinnoire, asadar e bine sa stiti ca tergiversarea unor probleme vechi ce nu va dau sansa sa inaintati, poate fi oprita in mod firesc, beneficiind chiar de ajutor astral.", scrie Cristina Demetrescu pe AstroStar.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Demetrescu iti dezvaluie Horoscopul Nocturn: Ce semnificatie au visele in functie de zodia ta!

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți pentru pasul cel mare? Fiica Andreei Esca a prins buchetul la o nuntă

De ce se aruncă prima apă de la carne

De ce se zaharisește mierea. Cum poți păstra mierea lichidă pentru mai mult timp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri