Cristi Pascu iti explica avantajele si dezavantajele extensiilor de par


Extensiile de păr reprezintă o opţiune atunci când părul tău nu este suficient de lung pe cât ţi l-ai dori ori suficient de des. În saloanele de înfrumuseţare există o gamă largă de astfel de accesorii, realizate, de preferinţă, din păr natural, de diverse lungimi ori culori.

Extensiile necesită însă o îngrijire foarte atentă şi, evident, şi un buget de investit. Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu ne explică într-o scurtă înregistrare video care sunt avantajele şi dezvavantajele unor astfel de accesorii, fie că vorbim de extensii de o seară sau extensii permanente.

"Extensiile de păr sunt folosite în primul rând atunci când ai nevoie ca părul tău să aibă mai mult volum şi apoi să fie mai lung. Cel mai mare avantaj este astfel că nu trebuie să mai aştepţi un an să îţi crească părul pe cât îţi doreşti şi, bineînţeles, să ai volumul pe care nu l-ai obţine decât la salon.

Extensiile de o zi sunt senzaţionale pentru că te pot ajuta să ai un look spectaculos la un eveniment, însă ţin doar 24 de ore. Se prind cu un clips şi ţin strict pentru ziua respectivă. Apoi le dăm jos uşor, iar părul natural nu este afectat în niciun fel.

Extensiile permamente necesită timp şi buget pentru întreţinerea lor. Trebuie să vă spălaţi doar la coafor pentru a nu afecta sistemul de prindere. Părul arată însă tot timpul magnific.

Cel de-al treilea avantaj este că poţi avea culoarea pe care ţi-o doreşti fără să îţi agresezi părul. Poţi avea, de exemplu, rădăcini închise cu vârfuri blonde sau albe.

Te poţi coafa cât de des doreşti, chiar şi de trei ori pe zi, cu ondulatorul, cu placa, cu fohenul, cu tot ce îţi doreşti fără ca părul tău să fie distrus. Chiar dacă se tocesc vârfurile sau sunt afectate câteva fire, sunt doar extensii pe care le tunzi, iar părul tău devine impecabil", declară Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentaţi hair-stylişti de la noi, iniţiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” şi al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă şi lansează noi talente în industria frumuseţii.


Abonează-te pe

Citește și:

Cristi Pascu i-a tuns părul Monicăi Gabor perfect drept din raţiuni practice

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Cristi Pascu şi Ela Crăciun te învaţă cum să îţi faci împletituri ca surorile Kardashian

Cristi Pascu: Vara aceasta se poartă tunsorile pixie, wet-look-ul şi nuanţele de arămiu

Cristi Pascu: Bobul mediu lejer este noua tunsoare în trend anul acesta

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri