Cristi Pascu: Bobul mediu lejer este noua tunsoare în trend anul acesta


Hairstylistul Cristi Pascu declară că noua tunsoare în trend anul acesta este bob-ul mediu lejer, o variantă mult mai uşor de întreţinut decât clasicul bob scurt făcut celebru de Victoria Beckham în anii 2000.

Noul bob a fost adoptat în această perioadă de mari vedete de la Hollywood, acestea făcându-şi apariţia în public cu noul look la MET Gala din New York. La acea ceremonie Selena Gomez, Kim Kardashian, Naomi Campbell şi Bella Hadid au impresionat cu noile tunsori ce urmează această tendinţă.

Hairstylistul român Cristi Pascu dezvăluie că acest tip de coafură este mai uşor de întreţinut şi poate fi modificat în multe feluri, fiind destul de versatil.

“În general, când ne referim la bob, mai toată lumea se gândeşte la tunsoarea pe care o avea Victoria Beckham în anii 2000. Era atunci vorba de bob-ul clasic, scurt. De data aceasta, noul trend a fost dat la Hollywood după ce mai multe vedete s-au tuns astfel. Selena Gomez, Kim Kardashian, Naomi Campbell şi Bella Hadid au apărut cu noul look la MET Gala, iar cererile pentru acest stil de tunsoare au explodat pur şi simplu. Inclusiv la noi în România. De această dată, părul atinge umărul, are o lungime medie şi permite mai multe tipuri de coafură într-o singură tunsoare. Acest bob mediu spre lung este simplu, accesibil, versatil şi uşor de întreţinut”, declară Cristi Pascu.
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Elenei Ionescu?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri