Cristi Pascu: Ce să (nu) faci pentru a avea un păr sănătos în această vară


Cristi Pascu: Ce să (nu) faci pentru a avea un păr sănătos în această vară

Cristi Pascu, cel mai cunoscut şi apreciat hairstylist din România, dezvăluie principalele trucuri pentru a avea un păr sănătos şi plin de volum în această vară.

Evită placa de păr

“Nu recomand folosirea plăcii în timpul sezonului cald, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o perioadă de vacanţă şi multă lume merge la mare. Razele solare şi apa sărată afectează părul, îl usucă, iar folosirea plăcii îl va deteriora şi mai mult. Prin folosirea plăcii veţi pierde mult din lungimea firului de păr la următoarea vizită pe care o veţi face la salon”, spune specialistul.

Produse de coafat cu filtru UV

“Este indicat ca toate produsele de coafat pe care le folosiţi pe timp de vară să aibă filtru UV sau să facă parte dintr-o gamă de produse ce hrănesc părul. Recomand spumele hidratante, pe bază de ulei de argan, şi spumele ce protejează culoarea părului. Dacă folosiţi o spumă pe baza de alcool atunci veţi accelera uscarea părului”, declară Cristi Pascu.

Alege uleiurile hidratante

“Uleiurile sunt recomandate indiferent că e vară sau iarnă, însă trebuie să ştii că acestea se aplică pe vârfuri şi pe lungimea firului de păr, niciodată pe rădăcină. Singurul ulei care se aplică la rădăcină este cel de ricin. Blondele au părul cel mai afectat vara, iar ele trebuie să folosească ulei de argan atât dimineaţa cât şi seara, după duş.

O folosire frecventă va da părului aspectul sănătos şi mătăsos”, adaugă specialistul.

Poartă impletituri

“Ca şi coafură, recomand împletiturile pe timp de vară. Este cel mai simplu mod de a proteja părul şi vârfurile, fără să te acoperi. Trăim vremuri în care soarele arde mult mai tare decât în urmă cu 10 ani, când concentraţia de radiaţii UV este mult mai mare, astfel că orice măsură suplimentară este binevenită”, declară hairstylistul.


Abonează-te pe

Citește și:

Porţi cărare? Ai putea face mătreaţă de la soare! Cristi Pascu îţi explică de ce!

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

Cum foloseşti corect uleiul, balsamul şi masca de păr pe timpul verii? Cristi Pascu îţi explică!

Cristi Pascu iti explica avantajele si dezavantajele extensiilor de par

Cristi Pascu i-a tuns părul Monicăi Gabor perfect drept din raţiuni practice

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri