Cristi Borcea vine astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D


“Ați lovit vreodată o femeie?”, una dintre întrebările la care celebrul afacerist va trebui să răspundă

Cristi Borcea este invitatul de astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D! Celebrul afacerist roman Cristi Borcea se numără printre cei mai bogați și influenți oameni din România. 

A avut o viață sentimentală tumultuoasă, iar acum, la cei 51 de ani ai săi, se poate lauda, pe lângă succesul incontestabil în afaceri, și cu o familie numeroasă. Aflat la a treia căsătorie, cu Valentina Pelinel, renumitul afacerist are, din toate cele trei mariaje, nouă copii, de care este foarte mândru că-i poartă numele.

Astăzi, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristi Borcea va trebui să vorbească și despre condamnarea sa la închisoare în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, precum si despre perioada petrecută în detenție. 

            “Ați fost otrăvit cu argint viu?”, “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie b ă rbatul unei

singure femei?”,  acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția de astăzi, difuzată de la ora 22:15, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Nu ratați astăzi, de la ora 22:15, o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l ca invitat pe celebrul afacerist român Cristi Borcea, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic sâmbăta, 19 iunie 2021. Află ce zodie semnează un contract important!

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Survivor România – 17 iunie 2021. Cine a fost eliminat de la Survivor România. Află 10 curiozităţi pe care nu le știai despre defini

18 iunie 2021 //HOROSCOP ZILNIC// O zodie pleacă în călătorie!

//Cine a fost Marilyn Monroe// data nașterii, căsătorii, moarte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri