CRBL s-a mutat în Spania! Care este motivul deciziei radicale luate de artist?!

crbl spania
CRBL s-a mutat în Spania

Cine nu-l știe pe celebrul CRBL de la "Simplu"? Ei bine, se pare că artistul s-a hotărât să-și schimbe viața și s-a mutat în Spania.

Faimosul CRBL a decis că ar fi bine să plece cu tot cu familie, și pisică, în Spania. Ce l-a făcut pe cântăreț să ia această decize?

CRBL a plecat în Spania

În urmă cu două luni, se pare că CRBL s-a hotărât să-și schimbe viața la 180 de grade. Acesta și-a luat întreaga familie și s-au mutat în Spania. Deși a luat această decizie, artistul nu renunță la muzică.

Își ține fanii la curent cu întreaga sa evoluție pe paginilie de socializare, unde cei care îl urmăresc, abia așteaptă să vadă ce surprize le aduce artistul lor preferat.

eduard crbl noua viata
CRBL a luat o decizie radicală[Sursa foto: Instagram Eduard CRBL]

Aici e bine, e foarte bine. Noi am venit aici acum cinci ani, am mai stat vreo doi ani așa pe sărite și acum, în septembrie, am revenit. Am testat zona, ne-a plăcut foarte mult și am zis că așa e mai bine pentru familia noastră.

Eu mereu am căutat mai multă liniște. Mi-am adus cu mine toate lucrurile din România și fac muzică de aici. Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită, dar avem niște planuri pentru 2021 și o să le punem în practică. Fetele s-au adaptat foarte bine”, a declarat CRBL.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiții și superstiții

Se pare că atât soția lui CRBL, Elena, cât și fiica lui, se descurcă extrem de bine cu limba spaniolă, ba mai mult, îi dau și artistului lecții.

”Fiica mea face școală aici, iar pentru Elena este, ce să zic, bine. Ele vorbesc mult mai bine spaniola. Avem și prieteni aici.

Aveam prieteni și înainte, dar ne-am făcut și unii noi. Ne intregrăm ușor, ușor în comunitate, iar pentru mine e ca o renaștere. Planul este să rămânem aici ceva timp”, a adăugat CRBL.

crbl spania
CRBL și-a schimbat viața[Sursa foto: Instagram Eduard CRBL]

Se pare că decizia de a se muta, a fost una gândită și asumată, de care cântărețul este foarte mândru la momentul actual.

Citeste si: Patrick Duffy din „Dallas” iubește din nou, după ce a rămas văduv

”Mulți prieteni de-ai mei ar face acest pas, dar le lipsește curajul și asumarea. Dacă noi trei am decis că este mai bine așa, ne-am luat viața în mâini și am plecat pur și simplu”, au fost cuvintele fostului membru "Simplu".



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Cine s-a băgat în căsnicia lui Pepe cu Raluca și a provocat divorțul? Află totul aici!

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies