COVID-19 face prăpăd în România. Cazul viralizează la nivel mondial


Deși nu mai era nevoie să află și nicidecum într-un asemenea mod, virusul COVID-19 scoate la suprafață cazuri șocante petrecute în România


In articol:

Decesul unei femei de 84 de ani din București, care a fost răpusă de COVID-19, nu a fost contabilizat din cauza....faxului.

COVID-19 face prăpăd în România. Cazul ne viralizează la nivel mondial
COVID-19 face prăpăd în România. Cazul ne viralizează la nivel mondial

COVID-19 a răpus tot în România. Inclusiv faxurile

O femeie de 84 de ani din București a murit din cauza Covid-19 la Spitalul Universitar din București, în 27 martie. Decesul a fost adăugat la statistica oficială abia astăzi, după ce INSP a aflat despre el din presă, notează digi24. Cum s-a ajuns în situația aceasta absurdă?

Institutul National de Sănătate Publică s-a autosesizat în urma articolelor apărute în mass media și a solicitat Spitalului Universitar de Urgență București și DSP București informații privind existența unui deces în cadrul unității sanitare, arată un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Urmare a răspunsului SUUB, în data de 27 martie 2020 a fost înregistrat un deces al unei persoane infectate cu virusul COVID-19.

COVID-19 face prăpăd în România. Cazul ne viralizează la nivel mondial
COVID-19 face prăpăd în România. Cazul ne viralizează la nivel mondial

Metodă românească și în timp de pandemie. Raporturi peste raporturi

Cazul a fost raportat la Direcția de Sănătate Publică București de către unitatea sanitară, care nu a raportat mai departe la INSP, conform metodologiei, din cauza unor deficiențe tehnice generate de procesul de mutare a sediului DSPMB, potivit comunicatului.

Citeste si: București, la un pas de carantină. Decizia lui Arafat vizează mai multe orașe „Trebuie să schimbăm aplicarea regulilor...”

Citeste si: Ce știm, de fapt, despre Coronavirus? Descoperirea este de ultim moment

Cu alte cuvinte, de pe numărul de fax la care se raporta inițial nu a fost luat raportul, din cauza procesului de mutare a sediului DSPMB.

Femeia de 84 de ani a ajuns la Urgențe, la Spitalul Universitar, în 26 marți, cu simptome specifice COVID-19. A fost izolată și testată. Rezultatul pozitiv a venit a doua zi. Femeia a murit tot în 27 martie.

Pacienta avea și alte boli - fibrilație atrială, pacemaker permanent, insuficiență cardiacă cronică.


Citește și:

Enrique Iglessias şi-a pierdut tatăl vitreg! Bărbatul a murit de coronavirus!

Adrian Streinu-Cercel, anunț nou despre coronavirus! Când ne vom relua viețile și ce urmări vor exista? „Despre ce economie mai vorbim noi?”

Adelina Pestriţu a postat o imagine uluitoare cu Zeny! Te topeşti când vezi ce face micuţa!

Adelina Pestrițu a primit o despăgubire de 19.000 de lei, pe care a cheltuit-o într-un scop nobil. Felicitări!

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri