COVID-19 Europa! Slovenia a prelungit starea de urgență!


Măsurile impuse de starea de urgență în Slovenia au fost prelungite. Astfel, acestea vor fi valabile până în a doua parte a lunii decembrie.


In articol:

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în Europa. Multe țări nu mai fac față numărului mare de îmbolnăviri, astfel că măsurile de urgență nu par a fi de ajuns. Slovenia își menține carantina totală până în a doua parte a lunii decembrie.

Slovenia rămâne la starea de urgență

Până în data de 17 decembrie, Slovenia va rămâne la starea de urgență, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. În decurs de 14 zile, în Capitala țării (Ljubljana) numărul cazurilor noi a ajuns la o cifră record de 932.

Personele infectate care ajung în spitalele din Slovenia sunt de cele mai multe ori tineri, care nu au alte afecțiuni.

Citeste si: Medic celebru, despre medicația anti-COVID-19: "Totul este, în acest moment, neclar cu privire la tratamentul optim”

"Ieri am primit un pacient de 34 de ani care va avea probabil nevoie de ECMO (oxigenare extracorporală). Cei mai mulți dintre pacienți sunt sănătoși, nu aveau probleme de sănătate pre-existente. E drept că majoritatea sunt ușor supraponderali și unii aveau tensiunea puțin crescută, însă COVID i-a devastat.”,

a declarat un doctor renumit.

covid 19 slovenia
Slovenia a prelungit starea de urgență[Sursa foto: PixaBay]

În Franța, situația este și mai dificilă dat fiind faptul că țara a ajuns la pragul de 2 milioane de infectări cu noul coronavirus. De peste două săptămâni, țara se află în carantină.

Elveția prezintă situația la fel de sumbră, având în vedere că la terapie intensivă pacienții nu mai au locuri. Medicii îi îndeamnă pe cei grav bolnavi să-ș scrie testamentul.

Citeste si: Sibiu și alte trei localități, sub carantină. Polițiștii au blocat ieșirile din oraș

În Ungaria, starea de urgență va fi menținută până la data de 8 februarie iar oamenii vor trebuie să respecte restricțiile dure impuse de autorități.

coronavirus slovenia stare de urgenta
Slovenia menține măsurile restrictive[Sursa foto: PixaBay]

România se află în stare de alertă din pricina numărului mare de cazuri de coronavirus, iar oficialii declară că o stare de urgență nu este necesară momentan.

Toate școlile din România sunt închise, iar copiii sunt nevoiți să învețe doar online. De asemenea, există și restricțiile impuse pe timp de noapte.


Abonează-te pe

Citește și:

COVID-19 România! Localitățile de lângă București, în carantină?!

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Alexandru Rafila, despre vaccinul anti-COVID-19: "Până acum au fost reacții de durere..."

Fiul jurnalistului Dorin Chioțea, implicat într-un grav accident rutier: „Covid-ul își cere tributul”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Mircea Rusu a fost încarcerat. Artistul este cunoscut pentru piesa „Omul bun și pomul copt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri