Costin Gheorghe de la Exatlon a dat lovitura! "Faimosul" este imaginea unui brand italian celebru! " Să vă dau un mic pont"


Costin Gheorghe de la Exatlon a dat lovitura! "Faimosul" este imaginea unui brand italian celebru!


In articol:

Costin Gheorghe, unul dintre cei mai îndrăgiţi "faimoşi" ai celui de-al treilea sezon al show-ului fenomen Exatlon, a părăsit România în urmă cu câteva ore. Sportivul a plecat din ţară, dar nu în vacanţă cum poate vă imaginaţi, ci în interes profesional.

De când s-a întors din Republica Dominicană, protagonistul nostru are o mulţime de contracte de imagine atât pe plaiurile mioritice cât şi peste hotare.

În prezent, fotbalistul se află la Istanbul, pentru şedinţe foto şi filmări. Deja suntem convinşi că v-am trezit curiozitatea şi nu ne dorim să vă mai ţinem în tensiune.

Citeste si: Mariana de la Exatlon, adevărul incredibil despre relaţia cu singurul ei fiu! Vezi de ce fuge tânărul de mama lui! "Nici nu a venit să mă ia de la aeroport când m-am întors de la Exatlon"

Costin Gheorghe de la Exatlon a dat lovitura! "Sunt foarte plăcut surprins şi totodată luat pe nepregătite!"

Surse din anturajul lui Costin Gheorghe ne-au spus că tânărul a dat lovitura. Şi nu exagerăm absolut deloc. Fratele Elenei Gheorghe a devenit imaginea unui brand italian celebru şi, surpriză, pozele cu el vor putea fi admirate în mai multe mall-uri şi aeroporturi din Italia.

Citeste si: Cristina Nedelcu de la Exatlon, ipostaze fierbinți în costum de baie! FOTO

Contactat telefonic, Costin ne-a povestit, emoţionat, că are o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional.

"Sunt foarte plăcut surprins şi totodată luat pe nepregătite! Într-adevar sunt la Istanbul pentru a filma si poza! Voi fi imaginea unei colecţii lansate de un brand italian celebru căruia nu îi pot da numele deocamdată! Să vă dau un mic pont: pozele vor fi în toate mall-urile şi aeroporturile din Italia! Sunt foarte bucuros! Pe viitor probabil voi accepta şi propunerea celei mai mari companii de băuturi răcoritoare din lume şi voi pleca în America după Revelion...Alegerea este însă foarte grea pentru că este Ema la mijloc şi este cumplit să stau departe de copilul meu.", a declarat Costin.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ale de la Puterea Dragostei este în doliu! "Te iubesc"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Exatlon
Parteneri