Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului “Insula de 1 milion”, despre noua paradigmă a eliminărilor: “Am intrat într-o nouă etapă a competiției”

Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului “Insula de 1 milion”, despre noua paradigmă a eliminărilor: “Am intrat într-o nouă etapă a competiției”
Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului “Insula de 1 milion”, despre noua paradigmă a eliminărilor: “Am intrat într-o nouă etapă a competiției”

Începând de weekendul acesta, emisiunea va putea fi urmărită sâmbătă și duminică, de la 21:00

Au mai rămas 19 de temerari pe Insula de 1 milion, iar competiția a intrat, de săptămâna trecută, într-o nouă etapă, care își pune deja amprenta pe reacțiile concurenților. Cei care pierd la proba decisivă nu mai au cele 24 de ore la dispoziție pentru a convinge pe cineva să le cedeze brățara, urmând să fie eliminați din concurs, dacă nu sunt salvați în aceeași seară, în arenă.

Au mai rămas 19 de concurenți, după ce, aseară, a fost eliminată Bianca. Aceasta a părăsit în lacrimi arena. Conform noii reguli impuse, aceasta nu a mai beneficiat de perioada de 24 de ore de grație.

Concurenții simt tot mai acut lipsurile de tot felul, iar tensiunea este uneori la cote maxime aici, în taberele de pe insulă, mai ales că deja am intrat într-o nouă etapă a competiției, în care eliminările se fac mai repede, nu mai există acea perioada de <grație>, în care cei care pierd la proba decisivă se pot salva.

Le înțeleg stările și îmi doresc ca ei să poată să și le gestioneze corect. Desigur, concurenții care au pierdut proba decisivă pot fi salvați dacă cineva dorește să le cedeze brățara în arenă, dar nu mai au acel timp dedicat pentru a-și face lobby, a convinge că ei merită să rămână ”, spune Cosmin Cernat despre noile reguli și modul în care sunt percepute de cei rămași.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Sâmbătă seară, concurenții vor avea parte de un premiu surpriză! Se va juca pe echipe

Aseară, la Ruletă au fost aleși doi concurenți care vor face jocurile sâmbătă. Flori și Alina de la Sudici vor alege fiecare dintre ele câte opt concurenți, aceștia urmând să se înfrunte într-un joc de echipe, pentru un mare premiu surpriză.

Tensiunile sunt la cote maxime în cele două tabere, Sudicii și Vesticii. Cei rămași în concurs se pregătesc intens pentru provocările viitoare, iar privirea tuturor este îndreptată acum spre decizia celor două sudice alese de Ruletă.

Nu pierdeți, sâmbătă și duminică, de la 21:00, cel mai intens experiment social televizat, prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D. Aventura continuă în Republica Dominicană, iar cei mai buni dintre cei buni vor rămâne în lupta pentru miza uriașă pusă la bătaie – 1 milion de lei.Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Câtă suferință este într-o iubire pentru totdeauna? Maria Cârneci, răspuns emoționant la această întrebare: „Oamenii nu mai ai de unde să îi iei. Pentru mine mai mare durere ca asta nu există.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Roberta discută despre sentimentele sale față de Sebastian! Robi intervine în discuția celor doi. „Am simțit că locul meu nu e aici fără tine.”

Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies