Cornelia Catanga a slăbit 27 de kilograme! Cum arată cântăreaţa la 61 de ani


Cornelia Catanga i-a lăsat pe toţi mască cu ultima aparitie in public. Cântăreaţa a fost prezentă la relansarea Casei de Discuri Electrecord.

 

Cornelia Catanga a slabit 27 de kg. Artista a mărturisit că a scăpat de surplus deoarece a suferit că fiul ei s-a mutat in America. Tânărul locuieste de cateva luni alaturi de viitoarea lui sotie.

Citeste si: O femeie de 91 de ani a murit după ce a făcut sex sălbatic cu vecinul ei! Medicii au rămas şocaţi atunci când au văzut ce avea femeia în zona genitală

Cornelia Catanga a ajuns să cântărească 53 de kg la 61 de ani.


Cornelia Catanga a slabit 27 de kg

“Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat o lună şi jumătate în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, a declarat Cornelia Catanga pentru Click!

“O să vină şi ziua când o să se însoare. O să îmi fac rochia de soacră mare la atelierul designerului Sonia Trifan. Îmi doresc o ţinută cât mai simplă. Vreau să arăt bine aşa că nu sunt zgârcită când vine vorba despre bani, sunt dispusă să dau chiar şi 1.500-2.000 de euro. De viitoarea mea noră sunt tare mulţumită, este un copil tare cuminte, ştie să facă şi sarmale. O să facem două nunţi, una în România şi una în Las Vegas. În ţară o să fie o nuntă cu 250-300 de persoane, iar în Las Vegas o să fie una mai restrânsă”, a mai adaugat artista.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul: „Ne apropiem cu pași repezi!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri