Cornel Ilie de la Vunk a vorbit despre divorțul cu fosta soție, la 7 luni de la separare!

Cornel Ilie de la Vunk a vorbit despre viața amoroasă
Cornel Ilie de la Vunk a vorbit despre viața amoroasă

Cornel Ilie a oferit detalii despre viața lui sentimentală după despărțirea de Elena Suditu!

Luna septembrie a anului 2020 a zguduit din temelii toată lumea showbiz-ului autohton cu un divorț neașteptat.

Cunoscut cel mai bine prin prin versurile “Pleacă! Mâine o să-mi treacă, Și ce dacă? Lasă-mă să mor, de dor! Fericirea mea, la naiba!”, Cornel Ilie de la trupa Vunk a șocat pe toată lumea cu despărțirea de mama celor doi copii pe care îi au împreună.

În vara anului 2015, Cornel și Elena Suditu își uneau destinele în față Lui Dumnezeu. Nici măcar Zara și Cezar, cei doi copii, nu i-au mai putut ține uniți și într-o zi au postat pe Facebook mesajul:

“Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut că termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continuă să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile viețîi, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.
Astfel că această este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme.”
, așa a sunat postarea lui Cornel Ilie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cornel Ilie (@cornel.ilie.official)

Citeste si: Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk au vorbit, deschis, despre relaţia lor! "Eu m-am dus la el acasă..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După o perioadă, zvonurile au început să curgă în privința formării unui cuplu între Cornel Ilie și Lidia Buble. La câteva luni de la separare, acesta a făcut câteva declarații într-o emisiune tv: „Divorțul s-a terminat din momentul în care l-am anunțat.

Partea cea mai frumoasă din poveste este că, în continuare, suntem unii dintre cei mai buni prieteni. Pot rămâne mici sechele, mici regrete, să înțelegi în timp ce s-a întâmplat. Nu este ușor să treci printr-un divorț. Terapia este muzică mea. Mă mir și eu foarte tare că am ales o cale civilizată, până la urmă este o cale firească. Au trecut vreo șapte luni după divorț și suntem în continuare prieteni.
Mă interesează prea puțin ce cred alții. Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc. Dar viața vine cu surprize. Familiile noastre sunt un punct sensibil. Nu este un moment plăcut pentru nimeni. Mesajul este: de mâine o să-mi treacă!”

Cornel Ilie de la Vunk a vorbit despre viața amoroasă
Cornel Ilie de la Vunk a vorbit despre viața amoroasă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cornel Ilie a divorțat! "Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu"

Cu o sinceritate maximă, acesta a precizat că nu este deloc ușor să treci printr-un divorț și acesta te poate marca într-un fel sau altul și nu toți sunt aceia care depășesc momentul. De asemenea, a mai vrut să puncteze faptul că nu este implicat în nicio relație sentimentală în momentul actual:

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

„Dacă mă asaltează domnișoarele?! Da, așa este, dar nu e ceva cu care să mă laud. Nu e un scop în viața mea acum. Am reușit să renasc în anul ăsta. A trebuit să iau viața de la capăt. Nu mi-am refăcut viața sentimentală. Nu este vorba despre o relație în viața mea acum. Eu îmi refac viața din punct de vedere emoțional, dar nu și sentimental. Nu este același lucru. Cine nu caută… găsește. Dacă o să simt să mă căsătoresc din nou, o să o fac din nou. Îmi trăiesc viața foarte relaxat din punct de vedere al instinctului, trăiesc momentul”.

Timpul o să fie cel care decide pentru Cornel Ilie de la Vunk, în ceea ce privește viața lui sentimentală.

 Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cornel Ilie a divorțat! "Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu"

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Cornel Ilie a devenit tată pentru a doua oară

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies