Corina, vacanta in Romania! A petrecut o saptamana de vis la Brasov, Rasnov, Bran si Mamaia!


Corina a ales sa-si petreaca vacanta de vara nu in Toscana, pe Coasta de Azur sau pe o insula exotica, ci acasa, in Romania.

 

Vreme de o saptamana artista s-a retras in munti si s-a bronzat la malul marii, a colindat paduri nestiute si s-a racorit in apa rece a izvoarelor.
“Am avut la dispozitie o saptamana libera intre concerte si m-am deconectat vizitand Romania. Cred ca avem una dintre cele mai frumoase tari din lume. Am petrecut cateva zile de vis in zona Brasovului, acolo unde am vizitat Cetatea de la Rasnov si Castelul de la Bran.
Am ramas impresionata de frumusetea si simplitatea acestui castel”, povesteste Corina.
Artista nu si-a petrecut vacanta singura, ci alaturi de fiul ei Robin. Acesta din urma a vizitat pentru prima data Castelul Peles si a ramas impresionat de colectia numeroasa de arme de lupta.
“Am fost cu Robin si la Peles, acolo unde mi-a pus 1000 de intrebari dupa ce am vizitat sala de arme.
A fost fascinat de sabiile uriase de odinioara, de uniformele soldatilor si de pustile de vanatoare. Mi-a marturisit ca si-ar fi dori sa fie cavaler cand va creste mare”, mai spune Corina.
Pentru Corina nu exista vacanta fara aventura in locuri necunoscute, artista colindand de aceasta data padurile din zona de munte.
“Pe drumul dintre Rasnov si Predeal am oprit masina si m-am aventurat prin paduri, fara o tinta anume.
M-am bucurat de liniste, de ciripitul pasarilor, am cules flori si m-am racorit cu apa ca gheata a izvoarelor de munte. Cand afara sunt 30 de grade, un izvor de munte este o adevarata binecuvantare”.
Dupa cateva zile petrecute la munte, Corina si-a ]ncheiat vacanta pe litoral, in compania unor prieteni de familie.
“Am ajuns si doua zile la Mamaia, acolo unde am reusit sa ajung la plaja vreme de doua ore.
Nu am avut foarte mult timp de mare vara aceasta, insa planuiesc sa-mi iau revansa spre finalul lunii”, marturiseste artista.

Vreme de o saptamana artista s-a retras in munti si s-a bronzat la malul marii, a colindat paduri nestiute si s-a racorit in apa rece a izvoarelor.

“Am avut la dispozitie o saptamana libera intre concerte si m-am deconectat vizitand Romania. Cred ca avem una dintre cele mai frumoase tari din lume. Am petrecut cateva zile de vis in zona Brasovului, acolo unde am vizitat Cetatea de la Rasnov si Castelul de la Bran. Am ramas impresionata de frumusetea si simplitatea acestui castel”, povesteste Corina.Artista nu si-a petrecut vacanta singura, ci alaturi de fiul ei Robin. Acesta din urma a vizitat pentru prima data Castelul Peles si a ramas impresionat de colectia numeroasa de arme de lupta.“Am fost cu Robin si la Peles, acolo unde mi-a pus 1000 de intrebari dupa ce am vizitat sala de arme. A fost fascinat de sabiile uriase de odinioara, de uniformele soldatilor si de pustile de vanatoare. Mi-a marturisit ca si-ar fi dori sa fie cavaler cand va creste mare ”, mai spune Corina.Pentru Corina nu exista vacanta fara aventura in locuri necunoscute, artista colindand de aceasta data padurile din zona de munte.“Pe drumul dintre Rasnov si Predeal am oprit masina si m-am aventurat prin paduri, fara o tinta anume. M-am bucurat de liniste, de ciripitul pasarilor, am cules flori si m-am racorit cu apa ca gheata a izvoarelor de munte. Cand afara sunt 30 de grade, un izvor de munte este o adevarata binecuvantare”.Dupa cateva zile petrecute la munte, Corina si-a ]ncheiat vacanta pe litoral, in compania unor prieteni de familie.“ Am ajuns si doua zile la Mamaia, acolo unde am reusit sa ajung la plaja vreme de doua ore. Nu am avut foarte mult timp de mare vara aceasta, insa planuiesc sa-mi iau revansa spre finalul lunii ”, marturiseste artista.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri