Consuma ananas pentru un miracol imediat! Afla in ce fel uimitor te ajuta!


Consuma ananas pentru un miracol imediat! Afla in ce fel uimitor te ajuta!

Ananasul, cel mai popular fruct tropical, face parte din familia Bromeliaceae, care reuneste in jur de 3.170 de plante tropicale, acesta fiind singurul comestibil.

 

Are frunze lungi si o tulpina scurta ce poarta, in varf, o inflorescenta sub forma de spic. Fructul de ananas este o combinatie de fructe produse de mai multe flori alaturate.
Fructul comestibil carnos, cu gust dulce-acrisor, este inclus in randul plantelor medicinale datorita calitatilor fructului sau, din care se extrage un suc foarte placut la gust, dulce si aromat.
Fructele de ananas contin un ferment digestiv bromelina, acid cinamic, pectine, polizaharide, vitamina C, triptofan, serotonina, minerale si vitamine.
Din punct de vedere medicinal, bromelina este cel mai pretios compus al acestui minunat fruct, care digera in cateva minute de 1.000 de ori greutatea ei de proteine si care este comparata cu pepsina si papaina. In compozitia ananasului nu se intalnesc grasimi, iar in ceea ce priveste mineralele si vitaminele, acestea sunt in cantitati foarte reduse.
In scop fitoterapeutic se utilizeaza frunzele tinere, fructele si tulpina, scrie AGERPRES.
Datorita bromelinei, fructul de ananas este foarte util in asigurarea unei bune functionari a tractului gastro-intestinal, sucul de ananas putand chiar inlocui sucul gastric.
Sursa: Realitatea.net

Are frunze lungi si o tulpina scurta ce poarta, in varf, o inflorescenta sub forma de spic. Fructul de ananas este o combinatie de fructe produse de mai multe flori alaturate.

Fructul comestibil carnos, cu gust dulce-acrisor, este inclus in randul plantelor medicinale datorita calitatilor fructului sau, din care se extrage un suc foarte placut la gust, dulce si aromat.Fructele de ananas contin un ferment digestiv bromelina, acid cinamic, pectine, polizaharide, vitamina C, triptofan, serotonina, minerale si vitamine. Din punct de vedere medicinal, bromelina este cel mai pretios compus al acestui minunat fruct, care digera in cateva minute de 1.000 de ori greutatea ei de proteine si care este comparata cu pepsina si papaina. In compozitia ananasului nu se intalnesc grasimi, iar in ceea ce priveste mineralele si vitaminele, acestea sunt in cantitati foarte reduse.


In scop fitoterapeutic se utilizeaza frunzele tinere, fructele si tulpina, scrie AGERPRES. Datorita bromelinei, fructul de ananas este foarte util in asigurarea unei bune functionari a tractului gastro-intestinal, sucul de ananas putand chiar inlocui sucul gastric.

Sursa: Realitatea.net

 


Abonează-te pe

Citește și:

Roxana de la Puterea dragostei s-a mutat definitiv din țară! Unde va locui de acum frumoasa brunetă

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Celia, noi declarații despre sarcină: „Am mai pierdut sarcini. Mi-era frică să mă bucur”

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre relația sa cu Dan Alexa: „Dacă eu te bat, sunt cu tine?!”

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit, după doar un an de la nuntă: „Răbdarea mea a luat sfârșit!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de joi, 201 octombrie 2021, anuntul ANM: cer senin!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri