Connect-R, dezvăluiri uluitoare la trei ani de la divorț: „Nu sunt un tată singur”

Connect-R
Connect-R a vorbit despre viața personală

Ce se întâmplă cu Connect-R, la trei ani după ce a divorțat în mare secret de Misha, mama fetiței lui. În ce relații au rămas cei doi.

Surpriză de proporții în showbiz. Connect-R a făcut o dezvăluire care i-a pus pe fanii săi pe gânduri.

După un divorț în mare secret care i-a șocat pe fani, Connect-R și Misha au rămas în relații foarte bune, de dragul fetiței lor, Maya. În urmă cu câteva luni, Misha recunoștea că fostul ei soț mai rămâne și peste noapte, semn că cei doi chiar se înțeleg foarte bine.

Un internaut l-a întrebat cum se descurcă în calitate de tată singur, iar răspunsul artistului n-a întârziat să apară.

Citeste si: Tragedie în familia lui Connect-R: „Am mai avut un copil care a murit...”

„Nu sunt un tată singur! Cine a zis că sunt un tată singur? Uite, cineva râde în spate acolo”, a zis Connect-R, făcând referire la Misha, care îi este alături de în tot ce ține de creșterea și educația micuței Maya.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Connect-R
Connect-R și Misha, la inceputul scolii[Sursa foto: Facebook]

Connect-R și-a deschis sufletul în urmă cu ceva vreme și a dezvăluit câte sacrificii a făcut pentru familia sa, dar și pentru fosta soție.

 

“Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?».

Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tinerețea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: «Nu dom’le, eu sunt Omul!».

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Citeste si: Misha, adevărul despre despărțirea de Connect-R: „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o...”

Dar, în viziunea mea omul era= Eu, însurat, Eu, tată, Eu, cel ce a reușit în viață, Eu, cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit, nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății.

Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu, nu, nu e bine!!!

Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a serii, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție?),

tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn, mi-am dat seama că ziua trecuse fără niciun stres?, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!

So… Poți pierde cariera, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume: «Ceea ce poți fi pentru și în

slujba celuilalt» și asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci, nici cine ești sau cum ești văzut în societate, nici cu câți bani ai, ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată ci primită gratis din partea Universului! Deci ce ați primit în dar, în dar să dați și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!! – «Dar, când mi‑e teamă, mă voi încrede în Tine». ‭Psalmii‬ ‭56:3‬ ‭NTR”,  mărturisea Connect-R pe contul său oficial Facebook, dar și pe cel de Instagram.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Brigitte Pastramă, o nouă intervenție estetică, la nivelul feţei! Cum arată vedeta acum?

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies